Annonce

Annonce

Genialt AeroMoov underlag til autostol og klapvogn

Dato: 30. juni 2017

Har du oplevet, at dit barn har haft det temmelig varmt i en autostol eller klapvogn? Så kan det være, du skal prøve AeroMoovs Air Layer. Det er et specielt luftgennemstrømmeligt underlag, som hjælper dit barn af med varmen i autostolen eller klapvognen. Slut med alt for varme børn på køreturen. Du vil mærke den forskel det gør, at dit barn ikke kæmper med temperaturen, når I er på tur.

Underlaget kan bruges til alle typer autostole og klapvogne. Der er selvfølgelig mest fokus på varme børn i bilen om sommeren, men der kan faktisk være behov for bedre åndbarhed året rundt.

Bag den bløde forside består Air Layer af bl.a. et lag i luftgennemtrængelig 3D-bikubestruktur, så dit barns krop bedre kan ånde og fugten føres væk. Derfor sveder den lille meget mindre på ellers varme ture i bilen eller på en tur i klapvognen. Det giver meget mere veltilpasse børn, når de ikke skal sidde med fugtig ryg og vådt nakkehår.

Det er nemt at finde ud af, hvilken str. man skal bruge. Man køber bare den samme str. som autostolen har. Til autostol kan du få underlaget i 3 str.: 0 = 0-9 kg, 1 = 9-18 kg og 2-3 = 18-36 kg. Til klapvogn er underlaget one size. Air Layer underlaget sættes bare i autostolen (eller klapvognen), så er det der hver gang i har brug for det. Ture er bare hyggeligere, når børnene har det godt og er glade.

Ekstra bonus: På grund af den ekstra beskyttelse, underlaget giver, kommer det samtidig til at virke som et overtræk. Derfor ser autostolen eller klapvognen i længere tid ud som ny (det er både dejligt at se på og det øger gensalgsværdien, hvis du har tænkt dig at sælge udstyret, når du ikke skal bruge det mere).

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce