Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bekymre du dig over dit barns temperatur?

Dato: 13. oktober 2017

Når dit barn har feber, spekulere du så på om temperaturen er stigende eller faldende?
Hvis dit barn er ude i barnevognen om vinteren, eller ude om sommeren, spekulerer du så over om dit barn har det for koldt eller for varmt?

Traditionelle febertermometre giver kun et øjebliks temperatur, uanset om det er det klassiske simple termometer eller et avanceret infrarødt øretermometer. Så de er bøvlede at bruge, for at se om temperaturen er ved at ændre sig op eller ned, og kan kræve at barnet vækkes.

Nu er der kommet et helt nyt Smart-termometer på markedet, som giver langt bedre mulighed for at følge dit barns temperatur. Temp Pal er et trådløst Smart-termometer, som kan måle temperaturen i barnets armhule og sende informationerne trådløst til din smartphone eller tablet. Du kan følge temperatur trenden i den medfølgende app. Det er endda muligt, via en cloud service, at følge temperaturen fra hvor som helst, med internetadgang.

Temp Pal’s opfinder Glen, fik ideen til det nye produkt efter at have haft svært ved at få børn og hans kone måtte bruge BBT (Basal Body Temperature) teknikken for at lave grafer over sin temperatur for at finde ægløsningstidspunktet. Det kræver en meget præcis gentagelig måling, helst på samme tidspunkt hver dag kl 5:00 om morgenen i månedsvis. Han besluttede sig for at udvikle en bedre måde at måle temperaturen på. Løsningen blev det Bluetooth termometer vi i dag kender som Temp Pal. Som både er velegnet til at måle børns temperatur og til at lave BBT målinger for kvinder der ønsker at blive gravide.

Målingerne i armhulen er stabile og ligger typisk 1 grad celsius under et mundtermometers temperatur. Temp Pal har en nøjagtighed på 0,05 grader celsius og kan genoplades med en USB oplader. En fuld opladning kan holde over 24 timer.
Temp Pal gør det enkelt at følge dit barns temperatur. Appen fungerer på iOS og Android smartphones og tablets og kan nu fås i Danmark.

Læs mere her

Annonce