Annonce

Annonce

Økologisk gourmetgrød til de mindste

Dato: 23. februar 2017

Lækker økologisk gourmet babygrød
Uden gluten, mælk og andre allergener
Perfekt til det sensitive barn


Woodland Wonders tager babyen på en kulinarisk rejse fra første mundfuld og er som det eneste danske babymadsbrand helt uden allergener. De laver produkter til forældre, som efterspørger rene, økologiske og næringsrige alternativer, og tage de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, der styrker babys udvikling, samtidigt med, at de naturlige næringsstoffer bevares

Woodland Wonders er grundlagt af Christina Bonde Hansen, som er mor til to børn, der fra fødslen var sensitive over for mælk og tilsætningsstoffer. Hun besluttede at skabe en serie af rene og minimalt forarbejdede gourmet grødvarianter med fokus på smag og naturlig næring.

Gourmet på farten
Produkterne, der alle er økologiske, gluten- og mælkefrie, er delt op i to trin. TRIN 1 til babyer fra 4 mdr. og TRIN 2 til den lidt større baby fra ca. 7 mdr. Begge serier indeholder de lækreste gourmetråvarer af fineste kvalitet, der alle er med til at give din baby den bedste næring og en fantastisk smagsoplevelse – også på farten. Spændende ingredienser som f.eks. Karl Johan svampe, hyldeblomster, dansk grønkål og ægte kakao er bare nogle af de råvarer, du finder i de otte varianter. Tilsæt evt. din egen modermælk, eller server blot med vand. Woodland Wonders lader valget være op til dig.

Som Woodland Wonders selv beskriver det, er deres mission enkel - at tilbyde babyer, småbørn og deres forældre autentiske, økologiske, gluten- og mælkefri fødevarer, der skaber grundlaget for et langt liv fyldt med glade og sunde spisevaner.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce