Annonce

Annonce

En lærerig legepakke til dit fantasifulde barn

Dato: 10. oktober 2016

Leg er den bedste læring for dit barn – og det ved Unlock.Life.

Som noget helt nyt laver de månedlige legepakker, der er skræddersyet til dit barns alder og behov. Pakkerne er fyldt med lærerigt legetøj, der hjælper med at udvikle dit barns motorik, sanser og sproglige evner. Der medfølger også en serie af 10 minibøger til mor og far, der fortæller om barnets udvikling fra glad baby til legesyg tumling. Der kommer en ny bog med i pakkerne, hver gang dit barn når et nyt udviklingstrin – og helt indtil det fylder 4 år.

Allergivenligt legetøj - uden ftalater

Hos Unlock.Life er kun det bedste godt nok til dit barn. Derfor er alt legetøj i pakkerne EU-testet, allergivenligt og uden ftalater. Pakkerne indeholder mærkelegetøj som Schleich, Hape og Krea, der har stor erfaring med at udvikle legetøj, som udfordrer børn til leg og læring.

Unlock.Life er specialister i at udvælge det rigtige legetøj, så det passer til dit barn – og det udviklingsstadie, som din lille trold befinder sig på. Derfor kan du altid regne med at få legetøj i topkvalitet, der udfordrer motorik og sanser på barnets præmisser.

Køb et abonnement til kun 299 kr. pr. måned

Det koster kun 299 kr. pr. måned. – og der er ingen bindingsperiode.
Legepakkerne fra Unlock.Life kan også købes som gavekort – som en helt ideel dåbsgave, julegave eller fødselsdagsgave.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Galleri

Klik for større udgave


Annonce