Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Sådan kan rygsmerter behandles

Lider du af konstante rygsmerter og er du ved at løbe tør for behandlingsmuligheder igennem det offentlige system, så bør du læse med videre her. I denne artikel vil du få mere viden om hvordan du kan smertebehandles mod rygsmerter, selvom du mener at du har prøvet alt der kunne prøves.

Få livskvaliteten tilbage igen med en smertefri hverdag

Lider du af rygsmerter og virker de konstante for dig, så har du sikkert også været forbi din læge for at få undersøgt hvad der er galt. Nogle gange er det muligt for lægerne at finde frem til, hvorfor der opstår smerter og derfra kan de forsøge med behandlingsmetoder de anvender og kender til. Desværre er det ikke alle, der oplever at blive hjulpet af med smerterne uanset, hvor mange behandlinger, der end måtte være forsøgt. Er du én af dem, er du sikkert selv havnet i en rolle, hvor du er blevet mere eller mindre desperat efter at få bare en smule mere livskvalitet tilbage igen.

Du kan formentlig godt få livskvaliteten tilbage igen på trods af, at lægerne har givet op og fortalt dig, at der ikke er mere at gøre. Få mere info om rygsmerter og mulig behandling af den art, der ikke tilbydes i det offentlige regi endnu. Guldbehandling, også kaldet guldimplantation, mod kroniske smerter kan være din løsning på et liv der atter bliver uden rygsmerter. Behandlingen er udviklet af danske speciallæger.

Læs tidligere patienters oplevelse med guldimplantater

Den er god nok. Det handler om guld mod smerter i ryggen og det virker for en rigtig stor procentdel af de behandlede patienter. Metoden har været brugt i mange år hos Gold implant Clinic og du kan hurtigt gennemskue den gode effekt på behandlingen, når du scroller igennem de mange anmeldelser, der ligger fra tidligere patienter, der har døjet med ondt i ryggen og som var blevet opgivet af systemet.

Den bedste måde at finde ud af, om der er noget der virker reelt, er altid at undersøge hvilken oplevelse andre har haft med en behandling. Det kan ikke skade at tjekke anmeldelserne og være helt sikker på, at man gør det rigtige.

Guld kan hjælpe på smerter i alle led

Det kan lyde helt skørt, at man skal kunne fjerne rygsmerter med guldimplantat og ser du videoer af hvordan operationen forløber sig, er det kun endnu mere svært at få sig selv til at forstå, at det faktisk er en meget effektiv behandlingsmetode.
Guldimplantation er desuden blevet anvendt af dyrlæger til at behandle ledsmerter hos hunde og andre kæledyr siden 1980erne. I 1996 opdagede danske læger, at metoden også kan anvendes til at behandle kroniske smerter hos mennesker.

Det er ikke kun smerter i ryggen, der kan afhjælpes med guldimplantater, men også smerter i andre led som f.eks. knæ, hofte og nakke m.fl.

Selve guldimplantationen kræver ingen indlæggelse eller sygemelding fra arbejdet. Behandlingen tager en lille time og foregår under lokalbedøvelse. Virkningen af en guldimplantation indsætter hos hovedparten inden for de første få måneder efter behandlingen og er herefter varig.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce