Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Er du alenemor eller alenefar og savner en partner?

Er du alenemor eller alenefar og savner en partner? Læs her hvordan du ændrer din status fra single til optaget

Det er en kæmpe omvæltning at blive forælder til et barn. Hele ens liv kommer til at handle om det lille menneske, som kræver en masse kærlighed, men også en masse kræfter og energi. Med en partner er der to til at opdrage barnet, men hvis du er alenemor eller alenefar, så har du ekstra meget om ørerne. Det er helt naturligt at ønske en at spare med eller blot en, der kan give dig den kærlighed og omsorg, som du søger. Denne artikel vil give dig nogle gode råd til, hvordan du kommer ud på datingscenen, når du er alenemor eller alenefar og søger en ny partner.

Find tiden til at date

Første skridt på vejen til en kæreste er at komme ud og møde nogle mennesker. Som enlig forælder kan det dog være svært at finde tiden, da ens skema er tilrettelagt efter barnets behov. Derfor kan det være en god idé at ansætte en barnepige, der kan tage sig af barnet om aftenen og dermed give dig muligheden for at komme på date. Det kan være en fra dit eget netværk, der kan passe barnet for eksempel en af barnets bedsteforældre eller en af dine venner.

Find din kommende partner

Når du har skabt mere tid til dig selv, så er det tid til at finde din kommende date. Der er mange muligheder i disse dage for at møde nye mennesker. Den nemmeste måde at finde en date er at oprette en profil på en datingside. Scor er en side for voksendating, og her sikres din anonymitet, så du kan være lige den, du er i forhold til dating. På en datingside som Scor kan du chatte med mange forskellige personer, og der er også mulighed for at deltage i sociale arrangementer.

Hold spændingen kørende

Efter du har mødt en person, som du ønsker at se mere til, så er det vigtigt at holde hans eller hendes interesse. Spænding og forelskelse går hånd i hånd, og det føles fantastisk, når man kan mærke, at en anden person ikke kan få nok af dig. Via linket kan du få tips og tricks til at få ham til at jage dig. I hverdagen med et barn eller flere børn er det rart endelig at kunne mærke spændingen, som kommer med dating og forelskelse, så det er bare med at komme i gang.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce