Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Kom godt igennem graviditeten

At være gravid er stort: Du er med til at skabe et nyt menneske, som efter ni måneder hilser på verden og skal i gang med at betræde livets lange vej. Det er en stor bedrift, og derfor tærer det også på kroppen at være gravid. Mange oplever smerter og kvalme over hele perioden, og du spiser for to personer samtidig med, at du skal gøre dig klar til, at barnet kommer. Det kan virke lidt som en uoverskuelig opgave, så her er nogle råd til at komme godt igennem graviditeten.

Gør dig det behageligt

Smerter, kvalme, træthed og andre ubehageligheder er kan være typiske på forskellige tidspunkter i løbet af en graviditet. Det er langt hen ad vejen uundgåeligt, så hvorfor ikke gøre dig det behageligt i barselstiden? Skab en rede på soveværelset eller i sofaen, hvor du virkelig kan få lov at slappe af og lade op. Hvis du slapper bedre af med at arbejde eller være kreativ ved skrivebordet, kan du investere i en god ergonomisk kontorstol, så du får støtte de rigtige steder - det vil også gavne dig i fremtiden, hvis arbejdet skulle flytte tilbage til hjemmekontoret.

Tænk barnet ind i hjemmet

Når man venter sig, er det oplagt at begynde at forberede hjemmet til den lille ny. Nogle går all in og indretter børneværelset og hele hjemmet, som om barnet nærmest allerede er flyttet ind, før det er født. Det er ikke nødvendigt at have alting på plads, før barnet kommer, men nogle ting er praktiske at have klar, såsom en vugge, bleer, og legetøj. Det kan også være andre ting, som du ved, du kommer til at bruge i fremtiden, som for eksempel en barnevogn eller en højstol, som kan være smarte at have ordnet på forhånd. Højstolen er et godt eksempel. Mange kan nøjes med en af de mange højstole, der kan købes, for de passer på højden af et almindeligt spisebord, men er du mere til barborde, er dit spisebord sandsynligvis højere, og du har derfor brug for en højstol, der er højere end de fleste andre.

Husk sundheden - både for dig og for barnet

Selvom det kan virke uoverskueligt, er det langt hen ad vejen vigtigt, at du holder dig sund gennem graviditeten. Det betyder en sund og nærende kost, gerne uden for meget usundt, og så er moderat motion anbefalet, da det har en positiv effekt på dig, graviditetsforløbet, fødslen og barnet. Både du og barnet har større mulighed for et lykkeligere og sundere liv, hvis du holder dig til rådet om regelmæssig motion gennem graviditeten.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce