Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Sådan kan du bekæmpe akne

Døjer du med akne og har du svært ved at begive dig ud i offentligheden uden makeup, fordi du skammer dig over din hud? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er der heldigvis hjælp at hente. For akne er et meget almindeligt og hyppigt forekommende problem blandt unge i puberteten. Dog er der også en del voksne, der kæmper med hudlidelsen. At lide af akne kan have stor indvirkning og konsekvenser for ens sociale liv og livskvalitet, da det kan være roden til dårligt selvværd, fordi man skammer sig over sin hud og helst ønsker at undgå sociale situationer. Hvis du er en af de uheldige, der kæmper med denne hudlidelse, så kan du med fordel læse med her.

Almindelig hudlidelse

Akne er ingen usædvanlig hudlidelse. Det optræder primært i ansigtet, på brystet og på ryggen. Hudlidelsen skyldes betændelse omkring hudens talgkirtler, og det kommer til udtryk som bumser, røde knopper og hudorme. Det varierer meget, hvor store bumserne er. I de værste tilfælde kan de udvikle sig til store knuder i huden eller ømme cyster. Man inddeler hudlidelsen i 4 sværhedsgrader, hvor den første er en mild overfladisk akne uden betændelse. Denne sværhedsgrad kommer til udtryk som enten hvide eller sorte hudorme. Sværhedsgrad 2 dækker over en moderat form for akne, som går under betegnelsen papulo-pustuløs akne. Sværhedsgrad 3 betegnes som cystisk eller dyb akne og dækker over en svær form for akne. Slutteligt er der akne congolbata, der betegner en særlig svær form for akne.

Hvor kan du søge hjælp?

Hvis du søger hjælp til at komme af med din akne, så kan du med fordel opsøge Retouch Clinic, der er eksperter i at bekæmpe hudlidelsen. De sammensætter et individuelt behandlingsforløb til dig, så du kan opnå en sund og smuk hud i balance og slippe af med dine usikkerheder. Hos Retouch Clinic har de tilknyttet hudlæger og er eksperter i behandling af akne. De benytter en kombination af flere behandlinger, såsom medicinsk behandling, laserbehandling til at behandle ar efter akne samt medicinsk hudpleje og grundig vejledning i den rette hudplejerutine. Deres team er yderst rutinerede og specialiserede inden for feltet og består af hudlæger med en ph.d. samt dermatologiske sygeplejersker.

Har kosten en indvirkning på akne?

Man kan læse mange debatter vedrørende spørgsmålet om, hvorvidt kosten har en indflydelse på akne. Faktisk viser meget få forskningsresultater, at der er en direkte sammenhæng mellem udviklingen af akne og kost. Det er derimod med sikkerhed påvist, at der er en sammenhæng mellem indtaget af sukker og akne samt stress og akne. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at reducere sit daglige sukkerindtag og har fokus på at få en god nattesøvn, så man kan reducere stressen i kroppen.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce