Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Find den rette solcreme og bliv klar til sommeren

Når sol og sommer står for døren, vil de fleste ud og bruge mange timer i den bagende sol.
Turen i solen er dog ikke noget, som du bør foretage dig uden solcreme. For selvom solen er lækker og varm, udstråler den også UVA- og UVB-stråler. Disse er skadelige for huden, og derfor er det vigtigt at anvende solcreme i sommertiden og faktisk også resten af året.

Derfor skal du anvende solcreme

Solcreme er altså en vigtig komponent, når du vil ud og nyde sommersolen. For solens stråler er hårde for huden, og uden brug af solcreme kan mange timer i solen have sundhedsskadelige konsekvenser.
En tur i solen kan blandt andet forårsage solskoldninger, hvis ikke du beskytter din hud mod solen. Dette gør sig særligt gældende, når solen er på sit højeste midt på dagen. Derudover forårsager solens stråler også tidlig aldring i form af rynker, som du kan forebygge ved brug af solcreme.
Hvis din hud udsættes for UVA- og UVB-stråler uden beskyttelse, kan disse stråler være medvirkende til udvikling af hudkræft. Det er derfor yderst vigtigt, at du anvender en god solcreme, så du kan passe godt på din hud.

Sådan finder du den rette solcreme

Det er ikke nok at anvende solcreme, du skal også anvende den rette solcreme. For der findes mange forskellige typer solcremer, og nogle giver bedre og mere naturlig beskyttelse end andre.
Når du skal finde den rette solcreme, så kan du med fordel følge linket ovenfor og læse den store solcreme test. Her kan du blive klogere på 15 forskellige solcremer, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over dine muligheder.
Alle solcremer er blevet testet baseret ud fra detaljer såsom mærke, konsistens, ingredienser, mængde, pris, solfaktor og påføringsmetode.

Dette skal du holde øje med når du køber solcreme

Førnævnte test giver dig et godt indblik i de bedste mærker inden for solcreme. Men der er nogle generelle ting, du bør holde øje med, når du skal købe en solcreme.
For eksempel er det vigtigt at holde øje med solfaktoren, der angives som SPF. Jo højere en SPF desto mere beskyttelse får din hud.
Du bør også holde øje med solcremer, som er vandafvisende. Disse giver dig nemlig beskyttelse, når du går i vandet, eller når du sveder, som kan være svært at undgå i sommertiden. Og selv hvis du køber en vandafvisende solcreme, gør du klogt i at smøre dig ind igen, når du kommer op fra vandet, da det er bedre at have smurt sig ind i lidt for meget solcreme end at få nogle trælse sommerdag, fordi man er blevet forbrændt.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce