Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Derfor bør du som studerende overveje at flytte til Valby

København er uden sammenligning Danmarks største studieby, hvilket medfører, at der er rift om de studieboliger, der er i byen. Det gælder særlig for lejlighederne og studieboligerne på Amager, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn og Frederiksberg, hvor priserne på studieboliger ofte er meget dyrere end i resten af landet. Der findes dog mange alternativer til at bo centralt i København, og en af disse hedder Valby. Valby ligger i den sydvestlige del af København, så find studiebolig i Valby, hvis du ønsker et billigere sted at bo, og bliv her klogere på tre gode grunde til, at Valby er et oplagt alternativ, hvis du snart skal studere i København.

Prisen på studieboliger

Du får noget mere for pengene, hvis du finder en studiebolig eller værelser til leje i Valby, hvilket nok er det bedste argument for, at du bør flytte til en bydel som Valby. Dertil kommer, at du ofte noget hurtigere kan finde et sted at bo i Valby, da mange kommende studerende primært søger de boliger der ligger mere centralt. Valby er heller ikke langt fra København og uddannelsesinstitutionerne, end at der er gode transportmuligheder, hvor der både afgår tog og busser flere gange i timen til København, og så er det i princippet ikke længere væk, end at du også sagtens vil kunne tage din cykel, hvis du ikke har noget imod at køre lidt længere.

Masser af muligheder

Hvad end du er til kultur, shopping eller sport, er der mange muligheder som studerende i og omkring Valby. For eksempel er det i Valby, at du finder Spinderiet, der er et stort shoppingcenter med mere end 50 butikker. Derudover er der mange klubber og foreninger for de sports- og idræts interesserede, hvor du kan møde andre studerende og ligesindede til sjove og hyggelige aktiviteter.

Valby bugner af liv

Hvor Valby tidligere var kendt som Københavns udkant, er byen i dag i rivende udvikling og et sted, hvor mange gerne flytter til. Dette gælder både for studerende såvel som børnefamilier, da Valby er tæt på storbyen samtidigt med, at det også er en by, der giver plads til natur og grønne zoner. Erhvervslivet er dertil flyttet med, hvilket betyder, at de mange beboere i Valby i dag har et stort udvalg af restauranter og museer at besøge samt shoppingmuligheder og idrætsaktiviteter som beskrevet ovenover.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvorfor det i den grad kan betale sig at finde en bolig uden for centrum, hvis du har planer om at studere i København til sommer.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce