Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Tandskæren kan have en uheldig indvirkning på din søvn

For at fungere optimalt i hverdagen og føle mentalt overskud er det utroligt vigtigt, at man generelt får en god søvn. Med en god søvn sikrer man nemlig, at man føler velvære og overskud til at klare de ting, som hverdagen kræver. På sleepbetter.dk sælger de blandt andet ørepropper, natbriller, blue light briller og andet, som alt sammen kan hjælpe dig til at få en god søvn. Der kan være mange årsager til, at man ikke får tilstrækkeligt med søvn om natten. Blandt andet kan stress være årsag til, at man oplever søvnløshed, eller man kan være en af de uheldige, der oplever tandskæren om natten. Hvis du oplever at skære tænder om natten og derfor ikke har mulighed for at sove ordentligt, så kan du med fordel læse med her.

Hvorfor skærer man tænder?

Det er meget svært at komme med en endegyldig forklaring på, hvorfor nogle skærer tænder om natten, da der kan være mange årsager til dette. Tandskæren kan være et genetisk problem, idet det faktisk kan gå i arv. Derudover kan det også skyldes et stort indtag af eksempelvis kaffe eller alkohol, idet det primært er forhold i centralnervesystemet, der er årsag til tandskæren, og centralnervesystemet påvirkes i stor grad af blandt andet alkohol og koffein. Udover fysiske forhold, kan tandskæren også forklares med psykologiske forhold. Er man meget stresset en periode, kan dette nemlig forårsage, at man skærer tænder om natten.

Tandskæren og søvnløshed

Tandskæren er et stort problem, hvis det har en negativ indflydelse på både din egen søvn og din partners søvn. For din partner kan det være enormt frustrerende at skulle høre på de mange lyde, som fremkommer af tandskæren. For dig selv kan det også have stor betydning for, at du både vågner om natten eller ikke kan falde i søvn om aftenen. Derfor er det meget vigtigt at gøre noget ved problemet, hvis det har en invaliderende indvirkning mod din søvn.

Hvordan bekæmper man tandskæren?

Heldigvis er der nogle måder, hvorpå man kan bekæmpe problemet. Eksempelvis kan du købe en bideskinne, der generelt har vist sig at være særdeles effektiv i bekæmpelsen af tandskæren. Hovedparten af dem, som vælger at købe en bideskinne, oplever, at de stopper med at skære tænder. Hvis du er interesseret i at købe en bideskinne, kan du både kontakte din tandlæge eller dit lokale apotek - også hvis du ønsker at høre mere information. En bideskinne er fremstillet i medicinsk godkendt plast, der former sig efter dit eksakte tandsæt. Det er vigtigt, at du undersøger præcis, hvad bideskinnen består af, før du køber den. Nogle indeholder nemlig uheldige stoffer, og dem skal du helst undgå.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce