Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Usynlig tandretning til alle aldre

Et flot smil er vigtig for mange, da det er det første, man møder andre mennesker med. Der findes en større procentdel af voksne, som enten er utilfredse over skæve tænder, mellemrum eller et generende bid. Med en tandretning hos Aarhus Tandcenter, er der hjælp at hente til at opnå den ønskede tandstilling. Læs med videre, og bliv klogere på hvilke muligheder der findes inden for kosmetisk regulering af tænder.

Hvordan foregår usynlig tandregulering?

En tandretning hos Aarhus Tandcenter kan foretages på tre forskellige måder. Fælles for alle er, at bøjlerne er nærmest usynlige og aftagelige. Derfor er det ikke tydeligt, at man gennemgår et behandlingsforløb.

Klinikken råder over Invisalign, som er en højteknologisk løsning, der erstatter den almindelige bøjle. Metoden er verdens største og førende system inden for kosmetisk tandretning og er særligt benyttet i USA. Bøjlen består af klare plastskinner, som skal bruges 22 timer i døgnet. De skiftes hver 7-14. dag, og hver sæt rykker tænderne ca. 0,25 mm. Behandlingstiden afhænger af tid, omfang og hvor avanceret behandlingen er.

Med en tandretning hos Aarhus Tandcenter, er det også muligt at benytte sig af Clear Correct og Inman Aligner. Clear Correct fungerer godt til mindre tandstillingsfejl, hvor Inman Aligner er designet til at rette fortænderne. Denne bøjle skal kun bæres 17 timer i døgnet.

Hvad kan en usynlig tandretning behandle?

Ligesom der ingen aldersgrænse findes for usynlig tandretning, findes heller ingen problemstillinger, som der ikke kan kigges på. De fleste vælger at få tandretning hos Aarhus Tandcenter grundet kosmetiske årsager, men en tandregulering kan også afhjælpe funktionelle udfordringer.

De mest almindelige behandlingsforløb har et kosmetisk formål og ønsker at rette skæve tænder, lukke mellemrum og behandle over-, under- og krydsbid. Usynlig tandretning kan også være nødvendigt for at behandle en række andre problemstillinger.

Andre behov for en tandregulering kan være, hvis tænderne slides mere end hvad, der er alderssvarende, eller hvis tænderne ikke står i harmoni med muskler og kæbeled, som forårsager hovedpine og hyppige knæk i kæbeled.

En tandretning hos Aarhus Tandcenter vil i første omgang starte med en uforpligtende forundersøgelse. Her foretages en grundig gennemgang af tænderne med udgangspunkt i et personligt behandlingsforløb. Alle behandlingsmuligheder gennemgås, og der gives et pristilbud.

Opvejer en tandregulering for prisen?

Det kan være svært at vurdere, om et behandlingsforløb opvejer den høje pris, men tilfredsheden over et smil har vist at øge selvtilliden og dermed den mentale sundhed. Hvis problemstillingen virker hæmmende på lysten til at smile, kan en tandretning hos Aarhus Tandcenter være løsningen.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce