Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Disse uddannelser bør du overveje

Der findes en masse spændende uddannelser, men det kan ofte være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Her i artiklen får du indblik i tre forskellige jobtyper, som er anderledes arbejde med mennesker, såsom massør uddannelse, kostvejleder uddannelsen og uddannelsen til personlig træner. Et arbejde, der kræver en masse teknikker og viden, som man får på skolebænken. Så leder du efter en uddannelse, hvor du hjælper andre mennesker, så kunne disse jobs måske være noget for dig.

Skal du være kostvejleder?

Kostvejleder uddannelse hjælper mennesker til en sund livsstil. En kostvejleder uddannelse er for dig, som gerne vil arbejde med sundhed, ernæring og mennesker. Det bliver dit arbejde, at guide andre til et sundere og gladere liv, gennem viden om ernæring og redskaber, der kan være med til at fremme sund kost og en sund livsstil. Uddannelsen giver dig alle de kompetencer, som du skal bruge til at hjælpe andre mennesker. Du kan vælge at arbejde som enten selvstændig, eller at blive en del af en virksomhed, og derudover kan du også vælge, hvilken målgruppe du finder interessant at arbejde med; børn, unge, voksne eller ældre?

Skal du være massør?

Man kan blive massør fra kun 9.450 kroner alt efter, hvilken type massør du ønsker at blive. Mulighederne er mange, og du kan blandt andet blive Helse- og sportsmassør, Fysiurgisk Massør og sportsbehandler, eller Proces Massør hos atwork.dk. Man skal udover at massere, også føre en journal og vejlede dem om forebyggelse. Fælles for de mange massageformer er, at det kræver et godt kendskab til både anatomi og fysiologi, samt almen sygdomslære og at du får behersket forskellige teknikker. Teknikkerne lærer man på uddannelsen. Den klassiske massage kalder man også fysiurgisk massage. Systemet består af en række massagegreb som strygninger, gnidninger, klemninger og æltninger. Grebenes styrke afpasses efter hver enkelt patient.

Skal du være personlig træner?

Ved at være en personlig træner, hjælper du andre gennem sparring til at nå deres mål, som de har sat for sig selv. Du hjælper dem med at skabe trygge rammer, når de træner. Du hjælper dem med, at sikre, at alt udstyret er sikkert at bruge, og at din patient får trænet med nok belastning. Du hjælper alle, uanset hvad deres mål er. Du vil komme til at have et tæt samarbejde med mennesker, og skulle kunne lytte til deres unikke mål, ønsker og behov. Du vil ydermere komme til at vurdere deres fysiske niveau, klarlægge deres mål eller hjælpe dem med at finde deres mål, samt tilrettelægge et træningsprogram, som er motiverende.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce