Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Flere mænd får botox-behandlinger

“Brotox” er et amerikansk begreb for en større tendens, der ses inden for den kosmetiske verden, hvor flere mænd end nogensinde før får botox-behandlinger. Eksperter inden for branchen er overbevist om, at det er en trend, der er her for at blive.

Mænd ser botox-behandlinger i et nyt syn

Botox-injektioner var den mest populære kosmetiske behandling blandt mænd i 2019 med 474.354 behandlinger. Det var dermed en stigning på 5 % fra 2018 til 2019 og en stigning på 403 % fra år 2000 til 2019, viser en undersøgelse fra American Society of Plastic Surgeons (ASPS) fra 2019.

Det er et tegn på, at mænd omfavner æstetiske procedurer for at føle sig bedre tilpas i egen krop og er begyndt at associere sundhed og wellness med andet end bodybuilding, styrketræning og atletik

Derfor får mænd flere botox-behandlinger

Der kan være flere grunde til, at mænd i dag er mere åbne over for botox end tidligere. En af grundene til det kan være den øget forbrug af sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og dating apps som Tinder i samfundet i dag, som gør, at flere mænd vil gøre deres bedste for at give et godt indtryk af dem selv.

En anden grund kan være den øget fokus og ønske i samfundet om at se yngre ud, hvilket gør, at mænd gerne vil se yngre ud, end hvad der nødvendigvis står i deres pas.

Disse botox-behandlinger er populære blandt mænd

Botox-behandlinger kan anvendes flere steder på kroppen og benyttes til alt fra at reducere et tandkødssmil til at udglatte næserynken. Blandt mænd er det mest populært at benytte botox til at udglatte bekymringsrynken mellem brynene eller kragetæerne ved øjnene.

Botox-behandlinger er ikke farlige

Mænd skal have en større dosis af botox end kvinder, da mænd har tykkere og større muskler end kvinder. Selvom botox kan være giftigt i større mængder, er de doser, man bruger i kosmetiske behandlinger langt fra farlige. Botox gives i enheder, og der skal mindst 2500 enheder til, før man kan tale om giftige mængder af botox.

De doser man bruger i medicinsk behandlinger såsom muskelspasmer er 10-20 gange højere end de doser, man bruger i kosmetiske behandlinger. Man skal derfor ikke være bange for at blive forgiftet under en botox-behandling.

Botox-behandlinger i Danmark

Med over 174 skønhedsklinikker i Danmark, hvor man kan få en botox-behandling, er det muligt at få botox i København, Vejle, Odense eller en anden storby i nærheden af en i køreafstand.

Sørg for altid at vælge en erfaren og autoriseret behandler, når du skal vælge en klinik at få foretaget en botox-behandling hos.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce