Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

3 gode råd til bedre sundhed

Livet er en fest, men den festes bedst med godt helbred. Derfor er det vigtigt at tage vare på sig selv, som det hele skrider på. Tandlæge og læge er noget man regelmæssigt skal gå til, så man kan være sikker på at man er fysisks i god stand. Det er dog ikke alle der er lige gode til disse besøg, og har derfor øget risiko for helbreds skavanker, men der er meget du selv kan gøre for at sørge for din krop er i tip-top stand. Her er nogle gode tips til at holde dig selv ved lige, skulle det være du gerne vil gå fra lægen med god samvittighed.

Dig og kost

En sund, og varieret kost, er noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Det hjælper med til at du lever længere og er bedre. En god variation af frugt og grønt, samt protein og fiber, gør til at du både ser godt ud, og har det godt. Der er nemlig mange frynsegoder ved en god kost, såsom sund hud, god fordøjelse, stærke knogler og muskel vækst. Det er ikke for sjov at så mange inden for helbreds branchen anbefaler madvaner der er rig på næring, plus der er mange steder på nettet man kan finde tips til hvilken madplan der fungere bedst for en.

Bevæg dig

Ligeså vigtig som sund kost er, er motion det også. En aktiv livsstil føre til en sund og rask krop, der er resistent overfor mange sundhedsrelateret skavanker. Ved bare 6000 skridt om dagen, eller ca. en halvs times aktiv motion, kan du forbedre dig selv umådeligt, og derigennem opnå et rigere liv. De positive effekter af motion er mange, såsom forhøjet energi, øget glæde, vægttab, forøget stamina og tilføjelse af muskelmasse. Det kan være svært at komme i gang, men mest af alt gælder det om at få sig lavet en workout rutine, der passer med ens dagligdag.

Vedligeholdelse af tænder

Et flot smil, og sunde tænder, siger meget om en person, det er derfor vigtigt at have sunde mundhygiejne vaner. Det er foreslået at man børster tænder to gange om dagen- når man står op og når man gå i seng. Brug af tandtråd anbefales også stærkt, da rester af mad kan sætte sig imellem tænderne og skabe problemer. Hvis du gerne vil have smukke, hvide tænder anbefales en god tandpleje routine, der indeholder det nævnt ovenover, men hvis valget står mellem sunde tænder og flotte tænder, er det nok bedst du vælger de sunde.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce