Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Vær god ved din hovedbund

Der kan være flere forskellige grunde til, hvorfor man ønsker at leve mere i pagt med naturen. Nogle føler, at de skal gøre noget godt for deres helbred, deres overordnede sundhed i forhold til at leve længere eller have mere livskvalitet i hverdagen, mens andre gerne vil se godt ud hele livet igennem og virke friske og sunde i sit udseende. Andre tænker måske mere på klodens velbefindende og “sundhed” og ønsker at være med til at gøre en forskel og bidrage positivt til miljøet og vores allesammens skønne natur. Uanset hvilke motiver du har, er der altid noget skønt over at vælge shampoo uden silikone, der sikrer alle de før nævnte aspekter. I denne artikel vil vi derfor se lidt nærmere på shampoo uden silikone og det unikke brand Hairlust.

Øg dit hårs sundhed
Har man som mål at få et sundt og glansfuldt hår, er der meget at hente i at bruge en silikonefri shampoo som Hairlust Shampoo. Denne shampoo er fri for sulfat og indeholder proteiner, der giver de rette betingelser for en sund hårvækst. Denne shampoo er til dig, der har fint, tyndt eller beskadiget hår som følge af farve eller striber. Derudover er shampooen udviklet til personer der lider af hårtab, da den giver håret en skånsom vask i kombination med at den genopbygger enkelte hårstrå og modvirker at hårstråene knækker. Den er ligeledes velegnet til personer med tør hovedbund.

Shampoo uden skadelig kemi
Når man bruger shampoo på daglig basis, er der al god grund til at bruge en shampoo, der er god for krop og hovedbund. Her er den silikonefri shampoo, som Hairlust Shampoo, alle pengene værd fordi den ikke indeholder skadelig kemi. Der er efterhånden mange forbrugere, der tjekker dette på nettet og på diverse apps for at se, om der skulle være noget skadeligt kemisk på ingredienslisten og derfor er der også kommet ekstra stort fokus på denne del af diverse skønhedsprodukter.

Vær dronning til festen
Når du skal til fest og gerne vil have dit hår til at funkle om kap med stjernerne, er der god hjælp at hente i den silikonefri shampoo. Den får håret til at stråle sundt og glansfuldt og dermed har du allerede et stort forspring, når det handler om at se ud som en dronning til festen. Pynt håret med et flot diadem og den er hjemme: Dronning for en aften i hårets tegn.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce