Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

En problemfri hudkræftbehandling

Det kan være en voldsom omgang at få en kræftdiagnose. Sygdom fylder pludselig en stor del af hverdagen for både den syge og de pårørende. Behandlingen kan tage tid og være krævende - især hvis den ikke er tilstrækkelig effektiv.
Det fastslås, at der gennem de seneste 30 år har været en firdobling i tilfælde af kræft i huden for danske kvinder; ligeledes er tallet tredoblet hos danske mænd. Hvert år registreres omtrent 19.000 nye tilfælde af kræft i huden. Rundt regnet får 52 danskere hver dag konstateret sygdommen. Altså starter 52 mennesker hver dag i en behandling, der ikke nødvendigvis kurerer dem helt.
Kilde: Cancer.dk

Danmarks eneste Mohs kirurgi

Hudkræftklinikken på Østerbro i København udfører, som den eneste privatklinik i Danmark, Mohs kirurgi. Mohs kirurgi sikrer en permanent fjernelse af hudkræft med blot én operation. Mohs kirurgi er den mest effektive behandlingsform i forhold til både fjernelse af kræften og samtidig mindst mulig ar-dannelse. Som privatklinik tilbyder Hudkræftklinikken behandling uden om den offentlige venteliste. På den måde får du hos Hudkræftklinikken de bedste forudsætninger, når det kommer til din behandling. Som specialister sikrer Hudkræftklinikken et både trygt, hurtigt og effektivt behandlingsforløb. Du kan blive udredt og behandlet både på baggrund af en henvisning fra egen læge, gennem din private sundhedsforsikring eller hvis du vælger selv at betale for behandlingen.

En diagnose i kroppens største organ

Hudkræft betegner to typer af kræft. Almindelig hudkræft er den hyppigste og sjældent dødelig. Den er som udgangspunkt en ondartet knude i huden, der viser sig netop som en knude eller en skaldet plet. Modermærkekræft er den anden type. Den er farligere og mere aggressiv.
Hudkræft kan brede sig og ofte uden for det synlige område. Derfor kan man ikke bare se, hvor kræften i huden sidder. Med Mohs kirurgi undersøges hvert stykke fjernet væv undervejs i operationen. På din måde sikrer kirurgen sig, at al hudkræft er forsvundet. I sidste ende fjernes op mod 40% mindre væv ved denne metode. Metoden er grundig og sikker, så behandlingsforløbet, for dig som patient, bliver trygt og effektivt.
Kilde: Cancer.dk

Solens skyggeside

Hudkræft er mere udbredt, end nogen anden type kræft i verden. Kræft i huden skyldes typisk for meget direkte sol på kroppen. Solens ultraviolette stråler, som også findes i solarielys, skader huden i længden. Dette kan forhindres ved brug af eksempelvis solcreme, hat og skygge, som beskytter huden. Derfor er det også først og fremmest udsatte steder på kroppen, der rammes af kræft. Steder som ben, arme og ansigt. I det lys er hudkræft noget, som vi alle skal tage alvorligt. Vi færdes alle under solens stråler, der også uden for sommersæsonen rammer med skadelig kraft.
Skulle skaden indtræffe, kan du på Hudkræftklinikkens hjemmeside læse mere om det hele og finde information om alt fra diagnose og behandling til forskning og klinikken. Desuden kan du bestille en konsultation hos en specialist uden lang ventetid.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce