Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Det er ganske normalt at gå til psykolog

Ifølge Psykiatrifonden viste det sig efter en undersøgelse i 2014, at 70% af de adspurgte personer med psykisk sygdom bevidst valgte at skjule den, for den øvrige befolkning. Et sted mellem 30% og 40% havde endda undgået at søge det arbejde, de ellers drømte om for fortsat at holde deres lidelser skjult.

Et ellers oplyst samfund

I Danmark har rundt regnet 700.000 personer i disse år symptomer på psykisk sygdom. Det betyder, at knap en halv million med psykiske problemer ikke taler højt om det; selvom de er syge på lige fod med eksempelvis en slidgigt-, diabetes-, allergi- eller kræftramt patient.
I et ellers moderne samfund, som det danske, burde disse tal være lavere; og netop det ligger Mentalt Overskud Psykologpraksis i Lyngby på sinde. Det, at så stor en andel af befolkningen oplever tegn på psykisk lidelse, burde gøre det fuldkommen normalt at søge psykologhjælp. Det skal ikke længere være et tabu at gå til psykolog.
Kilde: Psykiatrifonden.dk

Mentalt overskud

Mentalt Overskud Psykologpraksis er placeret tæt på offentlig transport og fine parkeringsmuligheder. Praksissen ligger centralt i Lyngby, hvilket gør det nemt for dig som klient at komme til klinikken. Bor du selv i nærheden af Lyngby og går rundt med mangel på overskud, kan praksissen i første omgang besøges her: Mentalt Overskud.
Uanset hvad vi som mennesker gør for at undgå kriser, vil de følge os. Bump på vejen er en del af ethvert liv. Spørgsmålet er derfor, hvorvidt vi hver især kan klare os over disse bump. Ét slags bump kan klares alene, nogle overkommes med hjælp fra venner og familie, men andre kan kræve en udenforståendes lyttende øre og rådgivning. Uden overvejelser om hvordan andre passerer deres forhindringer, må man spørge sig selv, hvilken hjælp man savner til at kunne komme forbi sit personlige bump og genvinde mentalt overskud. Det handler om at mærke efter.

Din personlige guide

Psykologer er eksperter i, hvordan mennesker tænker, føler og handler. Den ekspertise gør det muligt for din psykolog at optræde som din egen personlige guide. For du er også selv ekspert - men i dit eget liv. Måske føles det ikke altid sådan, men der findes ingen, der kender dig og netop dine tanker så godt som dig selv. Psykologer har tavshedspligt og skaber på den måde rum for, at dennes og din ekspertise kan mødes. Samtalen tilrettelægges efter dine behov, som på forhånd afklares med din psykolog.
Hos Mentalt Overskud i Lyngby arbejdes der fleksibelt med metoder, sådan at dit samtaleforløb bliver mest muligt effektivt for lige præcis dig. Samtaleterapi behøver ikke foregå i et kedeligt, stift og energiforladt rum eller kun at handle om fortid og svære ting.
Hvis du har mistet overblikket, har brug for at vende et dilemma med en anden eller ønsker en fast støtte til din hverdag, står Mentalt Overskud Psykologpraksis til hver en tid klar - uden at dømme, uden tabu.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce