Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Sutter i højeste kvalitet til dit barn

Der er nok at holde styr på, når du får en baby. Ikke mindst, hvilken sut du skal vælge, for markedet for sutter er enormt. Det danske mærke BIBS sutter er et populært valg af mange grunde. BIBS laver anatomiske, praktiske og allergivenlige sutter, som samtidigt har et flot design. Derudover har de et stort udvalg af typer og farver, så der er noget for enhver smag. Nedenfor kan du læse de bedste grunde til at vælge en sut fra BIBS.

Naturgummi eller silikone?

Sutter kan være lavet af enten naturgummi eller silikone. Nogle foretrækker sutter af naturgummi, da sutter lavet af naturgummi typisk er blødere og mere fleksible. På den anden side kan nogle børn udvikle allergi overfor naturgummi, og i sådan en situation vil en sut af silikone være det bedste valg. BIBS sutter findes både i naturgummi og i silikone, og du har mulighed for at købe smarte startpakker, så du kan finde den helt rette sut for dig og din baby.

Rund, flad eller asymmetrisk sut?

De smarte startpakker indeholder også forskellige typer af sutter. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan sutten ser ud. Særligt, hvis du ønsker at amme, anbefales det at vælge en sut, som ikke forstyrrer amningen. En rund sut har den form, der minder mest om brystets anatomi. På den anden side kan nogle børn have svært ved at holde på en rund sut, og en flad sut kan derfor være det bedste valg. Andre foretrækker i stedet en asymmetrisk sut. I sidste ende er det babyens specifikke behov, som er de vigtigste. Børn er forskellige, og det er en god idé at prøve dig frem med forskellige sutter, når du skal vælge den helt rette. BIBS sutter har det hele.

Hvilken størrelse sut?

BIBS sutter findes i størrelse 1 og størrelse 2. Selvom du har en nyfødt baby, er det ikke sikkert, at strørrelse 1 er den rette størrelse sut for jer. Vælger du at bruge de populære sutter fra BIBS, kan det sagtens være, at BIBS sutter størrelse 2 er den rigtige for dit barn, også selvom barnet er nyfødt. Den eneste forskel på størrelse 1 og 2 er længden på sutten. En større sut kan være en fordel i forhold til at få stimuleret barnets sutterefleks. Igen er det allerbedste råd at prøve dig frem og se, hvilken sut dit barn har lettest ved at beholde i munden.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce