Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Hvor finder man en god coach

Mette Hundewadt er uddannet coach i NLP HR Coach og så har hun en Master i Emneagrammet. NLP uddannelsen tog 3 ½ år, hvor der var 20 timers supervision og over 100 timer i coaching i praksis. I 2007 blevet hun certificeret, som behandler i kraniosakral terapi healing, fodzone healing og mindfulness hos Debbie S.Christensen.

Coaching i København

Hun er baseret på Frederiksberg, hvor hun har fokus på diverse forskellige slags coaching heriblandt erhvervscoaching, stress coaching samt personlig udvikling. De senere år har der været stort på den mere fysisk del af stress nemlig kranio sakral terapi og healing.

Ved siden af den fysiske coaching og behandling, så begår hun sig også i online coaching. Coachingen online kan bookes igennem Mette Hundewadt. Hun tilbyder også rådgiving, som anbefales at være en forlængelse af en coaching session; hun kan her hjælpe med personlig udvikling, ændring af vaner eller din karriere.

Mette har været på arbejdsmarkedet siden 1999 og har arbejdet for den samme virksomhed i 17 år, både som medarbejder og leder. Hun har her været en del af outsourcing afdeling. Her var hun med til, at etablere, udvikle og ændre vigtige brikker i virksomheden.. Med alle de år på baggen, hvor hun tager både store succeser samt ting, som fungerer mindre god. Alle de erfaringer, glæder og udfordringer har gjort den til den hun er i dag.

Coaching blev det rigtige valg for Mette. Efter hun tog NLP uddannelsen og benyttede coachingen på arbejdet både bevidst og ubevidst fandt hun ud af, at coaching var den rigtige vej i livet for hende.

Hvem er Mette?

Personligt er Mette gift og en datter på 4 og bor sammen med sin mand. . Hun har altid følt, at hun har en sjette sans med en stærk intuition hos hende selv og andre. Personlig udvikling er, ifølge Mette, en konstant proces, hvor man ikke får et svar med det samme, men det er noget der skal arbejdes med løbende.

I hendes 20´ere har hun haft meget bevidsthed og stor nysgerrighed og har altid følt at hun besider en sjette sans. Det var i denne periode, at der opstod nogle spørgsmål, som Mette havde brug for nogle dybere svar på. Hun fandt svarende inde i hende selv.

Mette har de seneste 15 år gået til et service tjek, hvor hun modtager behandling, sparring og vejledning for at forblive på toppen og hele tiden kunne udvikle sig både personligt og professionelt. Det har været vigtigt for hende, at hun ligesom sine kunder fortsat kan udvikle sig personligt og hele tiden vokse og bruge ny viden på sine kunder.

Passionen for at inspirer, vejlede og hjælpe andre har for Mette Hundewadt været en vigtig grund til, at begynde som coach. Det hele går op i en højere når hun ser en anden person finde det svar de har ledt efter.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce