Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Hader du at vise dine tænder? Læs mere om tandretning

Det kan være svært at være ked af sine tænder. Det er trods alt meget normalt, at man møder folk med et smil ved at blotte sine tænder. Det er også meget almindeligt, at man viser sine tænder, når man griner. Det kan dog godt være svært at nyde et godt grin, hvis man samtidig skal forsøge at skjule sine tænder, fordi man er flov over dem. Livet er simpelthen for kort til at være ked af sine tænder, og derfor kommer der her et råd til, hvordan du bliver glade for dine tænder igen.

Få en tandretning i København

Hvis du leder efter den bedste tandretning på Sjælland, så kan du finde tandretning i København, som har godt forstand på det. Det er faktisk ganske nemt at få rettet sine tænder, og i dag findes der en ny metode, så man ikke skal igennem besværet med at have metal på tænderne. Der var jo rigtig mange, der var kede af, at de skulle have rettet deres tænder, mens de var unge, fordi de metalliske togskinner bare ikke var så flatterende. I dag kan du heldigvis vælge en anden metode.

Gør det ondt at have bøjle?

Det kan godt gøre en smule ondt, når man skal have rettet sine tænder. Når man tager sin gennemsigtige skinne på, så strammer den naturligvis, fordi den forsøger at skubbe til tænderne. Når bøjlen ikke længere gør ondt, så er det også ofte et tegn på, at man er parat til at få en ny skinne. Hvis bøjlen ikke strammer, så betyder det jo netop bare, at man har en gennemsigtig skinne på, der passer til ens tænder - og det flytter dem ikke!

Er det dyrt at få lavet tandretning?

Det kan godt være en lille smule dyrt at få bøjle. Prisen vil altid afhænge af, hvor meget du skal have rettet, og hvordan dit bid er. Du skal dog tænke på, at det blot er et beløb du betaler én gang, hvorefter du vil have smukke tænder resten af dit liv. Du kan begynde at smile mere, og du skal ikke længere tænke over at skjule dine tænder. Er det ikke noget, der er værd at betale for?

Skyd hul i janteloven

Her i Danmark kan vi godt være tyngede af janteloven. Vi skal ikke tro, vi er noget, og hvorfor skulle man så også tænke, at man fortjente at få rettet sine tænder? Janteloven er ikke kommet for at blive, og du skal ikke lade et forældet udsagn bestemme, om du skal have lov til at betale for at være glade for dine tænder. Der er ingen skam i, at man har lyst til at gøre noget ud af sig selv.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce