Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Få tandretning med Invisalign

For mange mennesker er det vigtigt at have pæne tænder, da det giver øget selvtillid og livskvalitet, at tænderne sidder, som de skal. Dog er det ikke alle mennesker, der er lige heldige med at være født med tænder, der sidder, som de skal, og det kan hurtigt give anledning til meget usikkerhed. Noget af det første, som man lægger mærke til ved et andet menneske, er deres smil, og hvis vedkommende har skæve tænder, er det svært ikke at lægge mærke til. Hvis du er en af dem, der helst undgår at smile, fordi du har skæve tænder eller tænder, der ikke er placeret korrekt i munden, så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig få tandregulering med usynlig bøjle, så du kan få helt lige tænder, men samtidig undgå togskinner. I dag er det muligt for dig at få tandretning med en Invisalign bøjle, som er en usynlig bøjle, der effektivt regulerer dine tænder, så du kan få det smil, du drømmer om. En behandling med Invisalign er populær over hele verden, fordi Invisalign gør det muligt for dig at undgå togskinner, som er mere generende i din mund. Læs med videre herunder og bliv klogere på tandretning med Invisalign.

Praktisk information om Invisalign

Mange mennesker tænker, at det både er besværligt og tidskrævende at få en tandretning, fordi mange fejlagtigt tror, at man kun kan få reguleret sine tænder med togskinner. Sådan er det heldigvis ikke længere, for i dag kan du flere steder få tandregulering med usynlig bøjle, så du igen kan få helt lige tænder uden at blive generet. Invisalign er en af de mest populære usynlige bøjler på markedet, men du kan også få en behandling med ClearCorrect, som er et system tilsvarende Invisalign. Det er nemt og effektivt at bruge en Invisalign bøjle, for behandlingstiden på en tandretning med Invisalign er normalt på 6-18 måneder. Dog afhænger den præcise behandlingstid naturligvis af dine tænder, og hvor meget de skal reguleres. Derudover er det jo heller ikke gratis at få en tandretning med Invisalign bøjle, for du skal naturligvis betale en Invisalign pris for at få helt lige tænder. Prisen på en tandretning med Invisalign starter fra 15.000 kroner, men det koster typisk mellem 20.000-35.000 kroner at få en tandregulering med Invisalign.

Fordele ved at bruge Invisalign

En tandretning med Invisalign er populært i hele verden, hvilket er forståeligt, da der er mange fordele ved at bruge en Invisalign bøjle. En af grundene til den store succes er blandt andet, at en Invisalign bøjle er yderst effektiv samtidig med, at den er meget diskret, fordi den ikke kan ses, når du har den på. Dermed kan du undgå togskinner i munden, som er meget mere generende end en Invisalign bøjle. En Invisalign bøjle er nemlig også aftagelig og bliver udskiftet cirka hver anden uge. Dermed kan du altså nemt tage bøjlen ud, når du skal spise og børste tænder, hvilket er en stor fordel, da du eksempelvis ikke kan tage din bøjle ud, hvis du har togskinner.

Alternativer til Invisalign

Invisalign er ikke den eneste måde, hvorpå du kan få en tandregulering med usynlig bøjle, for der findes flere alternativer til Invisalign. Du kan eksempelvis få en tandretning med ClearCorrect, som er et tandreguleringssystem tilsvarende Invisalign. De fleste af Godt Smil Tandlægernes klinikker laver Invisalign og ClearCorrect behandlinger, så hvis du har skæve tænder og har et ønske om at få helt lige tænder, kan du med fordel kontakte dem for en konsultation.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce