Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Sådan får du mere aktivitet ind i hverdagen

Du sikkert hørt det før, men det er vigtigt at have et aktivt liv. Der er heldigvis mange måder, hvorpå du kan få aktivitet ind i hverdagen. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis gå på et hold sammen med tyve andre et par gange om ugen. Det handler bare om at tænke sig om og overveje, hvordan man kan få mere aktivitet ind i hverdagen.

Lav din egne projekter

Det kan være du har et byggeprojekt derhjemme, som har stået i flere år, og du har stadig ikke taget dig sammen til at få det lavet. Det kan også være, at din have godt kunne trænge til en kærlig hånd. Lige meget hvad så kan du overveje, om du ikke sagtens selv kan lave projektet. Det er for eksempel nemt at klippe sin egen hæk med el hækkeklippere, og ved selv at klippe hækken så kan du også spare lidt penge, som du kan bruge på sjovere ting. Du skal heller ikke være bange for at begive dig ud i et ‘gør det selv’ projekt, for lige meget hvad projektet drejer sig om, så er der masser af hjælp at hente et sted som Harald Nyborg. Det at lave sine egne projekter er en rigtig god ting, fordi det ikke føles, som om man er aktiv på samme måde, som hvis man gik på et hold. Derudover er der også bonussen i tilfredsstillelsen ved at kunne se det færdige resultat.

Gå en tur

Det kan være du allerede gør det, men det at gå en tur hver dag er også en aktivitet. Og der er mange fordele ved at gå en tur. Det er ofte nemmere at overtale sig selv til at gå en tur end for eksempel at tage ud for at løbe, man bliver nemlig ikke forpustet på samme måde, og det føltes ikke nær så hårdt. Derudover kan man sagtens gå og lytte til sin yndlings lydbog eller podcast. På den måde lægger man næsten ikke mærke til at man motionerer, og det kan næsten føles som en pause i dagen i stedet for en aktivitet, man bliver nødt til at lave for at holde sig selv aktivt. Et godt råd vil være at sætte mål for sig selv, om hvor langt man skal gå hver uge. På den måde sikrer man, at man rent faktisk får det gjort. Derudover vil det være en god ide at finde en håndfuld ruter, som man godt kan lide, med forskellig længde. Så man altid har en fin rute i ærmet lige meget, hvor langt man gider at gå.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce