Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Det skal du købe

Det er som bekendt en stor ting at vente et barn. Der er alt det indeni en, man skal deale med. Mon jeg bliver en god mor eller far, kan jeg forstå barnets signaler, og kan jeg samtidig reagere på dem. Der er meget at tænke på, og derudover er der alt det praktiske, som også skal være i orden.
Det mentale må man nok indstille sig på fortsætter. For der er ikke noget som et barn, der kan skubbe til alt det gode og dårlige i én, mens det praktiske kan vinges af, efterhånden som man får det købt. Men det kan nu også være uoverskueligt nok, for hvor skal man starte og slutte. Det næste sikrer, at du kommer smertefrit igennem det.

Start med en liste og et budget

Heldigvis er du ikke den første, der skal have et barn. Derfor ligger der tusindvis af lister på Google med alt det, du skal bruge. Ofte er der er også priser, så du hurtigt får en ide om, hvad det alt sammen kommer til at koste.
Du kan overveje, hvad du vil købe brugt, og hvad du vil købe i forretninger. Derefter finder du priserne, og så har du dit budget. De brugte priser kan du finde på apps som for eksempel Reeshopper eller Tradeno.

Pas på med at købe alt brugt og prut så om prisen

Du kan købe det meste brugt, men du skal være opmærksom på, at for eksempel en autostol indeholder stødabsorberende materiale, som kan have taget skade, men det er ikke til at se. En madras og puslepude skal kunne vaskes ved 60 grader, og gammelt legetøj lever ikke altid op til de nuværende krav til sikkerhed.
Det, du ikke kan købe brugt, kan du overveje at prutte om. Når du for eksempel skal købe en barnevogn, som kan koste meget, kan det betale sig at købe en masse andet på listen også. Det kan være en liggepose, tøj og andet. Jo mere, jo bedre, for jo mere er der at forhandle med. Husk, at du er en god kunde, og at de store kæder vil gøre meget for, at du køber dine ting hos dem. Derfor er der med garanti forhandlingsvillighed.

Lån penge til det praktiske

Når du skal købe det praktiske til dit barn, kan det være svært at finde økonomien til det store udlæg. For der kan nemlig være mange fordele, også økonomiske, når du købet mange af de store ting på én gang. Her kan du med fordel overveje at låne pengene igennem det, du før kendte som et SMS-lån. SN.dk skriver om mobillån, at det kan være hurtig og nem løsning.
Et SMS-lån er et forbrugslån eller quick lån. Hos KreditNU kan du let og hurtigt låne penge, fra 4.000-25.000 kroner med en fast løbetid på 12 måneder. Det kan søge fra din computer, mobil eller tablet. Bare den har adgang til nettet. Du får pengene udbetalt med det samme, og det er rentefrit. På den måde får du råd til at købe alt det store, der følger med et barn.


Annonce