Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Mange mødre får en skønhedsbehandling på en laserklinik

Mange kvinder oplever, at tiden til at pleje sig selv og eget udseende bliver knap, når de bliver mødre. Tiden går i stedet med bleskift, babymos, gylp og ture med barnevognen, og derfor vælger flere og flere mødre at få lavet en skønhedsbehandling, der kan hjælpe til at spare tid i hverdagen. Dagene går både langsomt og stærkt, når man er på barsel, og selvom timerne kan føles lange, flyver ugerne alligevel ofte afsted.

Mange kvinder vælger derfor at gribe muligheden for at lade faderen, en veninde eller bedsteforældrene se efter den lille, imens de gør små ting for at forkæle sig selv.

Hvorfor får mødre skønhedsbehandlinger?

En af de hyppige skønhedsbehandlinger, som man ser blandt nybagte mødre, er permanent hårfjerning. Man kan få lavet en skønhedsbehandling med permanent hårfjerning på en laserklinik eller kosmetisk klinik overalt i landet, blandt andet hos Cosmo Laser, og man ser også en stadigt stigende tendens til, at det er kvinder (og mænd for den sags skyld) fra hele landet, der får lavet skønhedsbehandlinger.

Den permanente hårfjerning med laserbehandling er praktisk for de mødre, der ikke har tid til at shave og fjerne hår fra ben og bikinilinje dagligt, men som alligevel ønsker at være hårfri på de udvalgte områder.

Mange nybagte mødre bruger også skønhedsbehandlingerne som en vej til selvforkælelse. Når man har været igennem en graviditet og et eventuelt ammeforløb, trænger mange kvinder til at forkæle sig selv og gøre noget ud af sig selv. Det har der nemlig ofte ikke været ret meget tid til, siden baby kom til verden.

Mange nybagte mødre oplever også, at deres krop ser meget anderledes ud, end den gjorde før graviditeten, og nogle kvinder er tilmed kede af, hvad forandringerne har betydet for deres krop. Derfor vælger nogle af disse kvinder også at få lavet en skønhedsbehandling for eksempel i form af filler i læberne, botox eller rynkebehandling som en metode til at blive gladere for sig selv og sit udseende.

I hvilken landsdel er skønhedsbehandlingerne populære hos mødre?

I modsætning til hvad mange tror, så er det kvinder og mødre i hele landet, der får lavet skønhedsbehandlinger. Du kan finde en laserklinik eller en kosmetisk klinik i København, Århus, Hørsholm og hvor som helst ellers i landet. Behandlingerne bliver mere og mere populære på landsplan, og antallet af både mænd og kvinder, der får lavet en skønhedsbehandling, er fortsat stigende.

For de fleste handler det om at være glad for sig selv og det, man ser i spejlet. Hvis man som mor oplever, at man er knap så glad for det, man ser i spejlet, når man står i søvnunderskud med uglet hår, rande under øjnene og en efterfødselskrop, er det normalt at få fikset nogle af de ting, der kan fikses.

Sørg for at benytte en registreret laserklinik eller kosmetisk klinik. Der føres nemlig tilsyn med de registrerede klinikker af Styrelsen for Patientsikkerhed og dermed er du sikker på at være i gode hænder. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med den klinik, du får lavet din behandling hos, hvis du går med tanker eller ønsker om at få lavet en skønhedsbehandling. Husk, at pris ofte går hånd i hånd med kvalitet.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce