Annonce

Annoncørbetalt Indhold Direkte

Annoncørbetalt Indhold Direkte er artikler og billeder, der er leveret direkte og uredigeret af annoncøren selv. Netsundhedsplejerske.dk er således ikke involveret i udviklingen af indholdet. Se flere.

Gode råd til at holde formen under corona

Så har endnu en bølge af coronavirussen ramt store dele af Danmark, og vi er endnu en gang blevet ramt af nye restriktioner i kampen mod smitten. Det kan i forvejen være ganske svært at holde den sunde linje i en decembermåned, der er fyldt med lækre usunde sager, og med de nye coronatiltag kan det blive endnu sværere. Her kommer forslag og gode råd til hvordan man kan holde den sunde linje i december måned under coronapandemien. Blandt andet kan du holde dig aktiv derhjemme - eventuelt med lagengymnastik. I så fald, husk kondomer fra kondomaten.

Kom ud og få luft

Når man arbejder hjemmefra, kan man hurtigt føle sig indespærret og ensom. En nem kur til dette er en gåtur. En gåtur giver fornyet energi og er en let form for træning, hvor du både får ilt til hjernen og gang i kalorieforbrændingen. De anbefalede 10.000 skridt om dagen, kan være uopnåelige at få gået, når de eneste skridt man tager på hjemmekontoret, er indenfor hjemmets fire vægge. En gåtur er derudover også en coronavenlig aktivitet du kan lave med andre. Tag en ven under armen og trav afsted, så i sammen kan opretholde formen og hyggen i en ellers speciel juletid.

Hjemmetræning

Er dit fitnesscenter også lukket ned i forsøget på at stoppe smitten, eller har du valgt at udeblive fra det lokale fitnesscenter for at passe på dig selv og andre? Bare rolig - du kan sagtens holde formen derhjemme med en god omgang hjemmetræning. Der kræves hverken vildt udstyr eller maskiner for at træne musklerne eller få pulsen op. En hurtig søgning på Youtube eller Instagram og du vil blive bombarderet med videoer af øvelser til din hjemmetræning. Du kan eventuelt søge på øvelser uden redskaber eller workout at home.

Lav madplaner

Det kan være svært at styre sit indtag af søde sager her i december måned, da man konstant bliver konfronteret med julegodterne alle de steder man kommer. Udnyt at du nu er tvunget til at blive hjemme og spis sundt og varieret. Så er der mere plads til dine yndlings julegodter i kalorieregnskabet. For at stoppe smitten, kan du vælge at handle ind online. Dette er en oplagt mulighed for at afprøve madplaner, da du jo alligevel skal tage stilling til flere dages madindkøb på forhånd. Strukturer dine indkøb og madvaner for at skabe plads til mere julehygge med lækre sager hen over juledagene.

Galleri

Klik for større udgave


Annonce