Annonce

Annonce

Brev:

Modermærker - 18 år


17. juni 2004

Kategori:
Alder:
18 år

Modermærker - 18 år

Hej

Jeg har lige et par spørgsmål, jeg håber du vil svare på.

Jeg har mange små modermærker, og et stort på ryggen. For nogle dage siden opdagede jeg at det var kommet to små modermærker i min håndflade, er det noget man bør tale med sin læge om?

Jeg har et modermærke over mit ene bryst. Den mærkes som en slags vorte. Den er ikke lige så stor og fyldig, som en vorte. Den er også brunlig, mørke brun inde i midten. Er det noget jeg skal gå til lægen med?

Jeg har også tit været i solarium. Men gør det ikke mere af frygt for modermærkekræft (tror nok det hedder sådan). Jeg har hørt noget om at det er meget farligt, at gå i solarium.

Hvordan kan jeg så se/ mærke om jeg har fået det.

Håber du vil svare.

Hilsen Dorthe

Læs Helens svar »


Annonce


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herAnnonce

Viden om børn:

Navlestrengsblod - stamceller

Navlestrengsblod - det vil sige, det blod, som er tilbage navlestrengen og moderkagen efter fødslen - indeholder stamceller. Disse celler har hjulpet dit barn med at udvikle organer, blod, væv og immunsystem gennem hele graviditeten.

I dag forskes der meget intenst i brugen af stamceller, og håbet er at kunne gøre noget ved en række sygdomme, som i dag er uhelbredelige, fordi manglende eller ødelagte celler visse steder i kroppen ikke bliver dannet igen. Der findes mange...

Læs mere i Babylex

Angst hos børn

Børn vil i løbet af deres liv have perioder, hvor de er bange for forskellige ting. Man kan skelne lidt imellem frygt og angst. Barnet kan f.eks. blive bange for en stor hund der står og gør - her er der tale om frygt, og det kan være hensigtsmæssigt, fordi det er med til at holde barnet fra en situation, som måske kan være farlig.

Angst ligger lidt dybere og det kan f.eks. være når barnet ikke kan falde i søvn på grund af f.eks. tordenvejr. Når barnet oplever angst, så oplever...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Fantastisk hjemmeside, fantastiske bøger og fantastiske meninger!

Kærlig hilsen
Mor til Elias, 7 måneder.


Annonce