Brev:
Hjælp til vores dreng
Hej Helen,
Min kæreste og jeg håber inderligt at du kan hjælpe os, som du har hjulpet så mange andre med dine gode råd.
Vi har netop været til samtale i vore søns børnehave, hvor de påpegede at han spiser grus, farveblyanter, sand og papir. De prøver at italesætte det over for ham, at det må han ikke, men det hjælper ikke. Hjemme hos os tygger han også på pap og papir, hvilket har resulteret i at mange af hans bøger mangler sider.
Han laver små papirskugler og han ved godt at han ikke må gøre det, fordi når har bliver taget i gerningen, så underskylder han og siger at han ikke gøre det mere. Dog, går der ikke længe før han gør det igen. Han plejer at lukke sin dør og gemme sig når han gør det, så det virker som om at han godt ved at han ikke må gøre det.
Nede i børnehaven er de nervøse for, hvad han putter i munden, da han går i skovbørnehave og der ikke går længe før der kommer svampe i skovbunden. De kan ikke mandsopdække ...
... ham og være sikker på at han ikke putter noget i munden, der kan skade ham. Børnehaven vil have at vi tager ham til lægetjek, men vi er usikre på hvad de kan påpege. Derfor håber vi inderligt at du kan hjælpe os og komme med nogle gode råd? Vi har forsøgt at give ham tyggegummi, så han kan blive stimulleret med det eller givet ham nødder eller noget han kan tygge på, men det hjælper ikke.
En anden ting, så er han ret introvert og vil ikke lege med andre end én dreng over i børnehaven, og hvis han ikke er der, så vil han hellere lege alene, hvad kan vi gøre her for at fremme at han er mere åben over for andre børn?
Ovre i børnehaven påpegede de også at han ikke vil holde nogen i hånden, og her siger han at det er ulækkert, hvad tænker du her?
Vi håber virkelig at du kan hjælpe os, fordi vi er så kede af, at vi bare ikke kan få ham væk fra at spise de ting og fremme at han skal være åben over for andre børn.
Med venlig hilsen
Thomas
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet
Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
17. juni 2025 | Opdragelse | 3 år, 4 mdr.
Kære Helen Der har nu været en lang periode hvor min datter på 3 år og søn...
5. juni 2025 | Opdragelse | 3 år, 3 mdr.
Hej Helen Tak for dit sidste svar angående min datter, som er meget afhængig...
9. maj 2025 | Sovevaner | 3 år, 2 mdr.
Hej Helen Endnu et spørgsmål angående min datter på 3 år. Min datter...
9. maj 2025 | Opdragelse | 3 år, 2 mdr.
Afhængig af sut - 3 år, 2 mdr.
Kære Helen Min datter på 3 år er utrolig afhængig af sin sut. Den og hendes...
19. april 2025 | Opdragelse | 3 år, 3 mdr.
Hej Helen. Så er vi virkelig trådt ind i 3-års alderen med fulde kraft. Og...
Viden om børn:
Erstatning - modermælk
Hvis du ikke ammer dit barn, eller hvis du ønsker at supplere din amning med mælk, så er det meget vigtigt, at du giver dit barn modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk at drikke, før det er 12 måneder gammel.
Modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Det er af høj kvalitet, der er store krav til produceringen og sammensætningen af modermælkserstatning, og børn der får modermælkserstatning vokser og trives rigtig godt. Modermælkserstatning forhandles som...
Dagtilbud til børn
Vi har i Danmark kommunale dagtilbud til vores børn.
Dagtilbud omfatter:
- Vuggestuer og dagplejeordninger for ½-3 årige
børn
- Børnehaver for 2-6-årige
- Aldersintegrerede institutioner for flere aldersgrupper
- Fritidshjem
- Skolefritidsordninger (SFO) for børn i skolealderen.
Aldersopdelingen kan variere lidt fra kommune til kommune.
Hvis I ønsker at få jeres barn...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.