Annonce

Annonce

Brev:

Flitsbue


12. december 2020

Kategori:
Alder:
2 mdr.

Flitsbue

Hej Helen

Tak for dine sidste svar. :)

Min søn Oscar bøvler fortsat med ondt i maven, refluks, utrolig dårlig søvn og rigtig meget gråd. Efter dine sidste anbefalinger var jeg til lægen med ham igen, og han er nu begyndt at få nexium 1 gang dagligt mod refluks. Inden han fik nexium græd han i hvert måltid, og det var tydeligt ubehageligt for ham at spise. Nu græder han ikke på samme måde i måltidet længere, men til gengæld er han begyndt at lave flitsbuen ved samtlige måltider. Han spiser den første tår rimelig godt, men efter en 20-40 ml vender han så hovedet helt tilbage og laver flitsbuen og vil udelukkende spise sin mad i denne position. Det gør det ret svært at give ham flaske.

Generelt er han begyndt at lave flitsbuen nærmest konstant - når han spiser, når jeg bøvser ham, når han ligger på ryggen, når han ligger på maven, ja faktisk det meste af tiden. Det er tydeligt at han ikke bryder sig om, at man holder ham. Han vrider sig og græder. Jeg prøver så at lægge ham ned og ligge ved siden af og berolige ham på den måde, men jeg synes, det er meget trist at han ikke vil holdes, da jeg jo ved, hvor vigtig kropskontakt er for babyer. Jeg har også købt en vikle, men den vil han slet ikke sidde i. Og ej heller i bæresele ...

Han har ...


Annonce

... generelt været meget urolig siden fødslen. Jeg har haft ham til kiropraktor nogle gange, og der var ikke noget, som var låst. Han havde dog nogle spændinger i lænden og nakken af at vride sig så meget. Men nu er det altså steget til et helt nyt niveau. Er det muligt at hans nakke kan være kommet til skade af alt det vrideri? Jeg tænker, at jeg måske er nødt til at tage ham til kiropraktor igen.

Jeg er virkelig ved at blive bekymret for, hvordan det her kommer til at påvirke ham på lang sigt. Jeg ved, hvor vigtig kropskontakt er for babyer, men det er ikke let at få afslappet kropkontakt med ham. Efter fødslen lå han ofte på mig, eller jeg sad med ham meget, men det kan jeg slet ikke lige så ofte. Nogle dage kan han også godt være mere fjern i sin øjenkontakt end han plejede. Den er der dog stadig indimellem, fx i morges da jeg gav ham babymassage. Det kunne han rigtig godt lide. Men jeg synes han er blevet mere fjern i sin kontakt end han var for bare et par uger siden.

Jeg har talt med lægerne om, at han laver flitsbue så tit. De mener ikke, der er grund til bekymring. Men jeg er altså bekymret alligevel ...

Håber, du har nogen forslag til, hvad jeg kan gøre. Kunne det være en idé at tage ham til en osteopat?

Kærlig hilsen
Oscars mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Leg – en vigtig del af dit barns udvikling

Lige fra fødslen er legen en vigtig del af barnets liv. Især de første år er vigtige for det lille barns udvikling. Det er hér barnets forskellige sanser, motoriske færdigheder samt sociale evner udvikles aller stærkest. Som forældre er det at lege med sit barn både berigende for dig, men i ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

26. april 2022 | Sovevaner | 2 mdr.

Dagen

Hej Helen. Jeg har en dreng på 2 mdr. Jeg er i tvivl om han sover for lidt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2022 | Sovevaner | 1 mdr.

Vågen vs søvn

Hej Helen. Jeg har en søn på 7 uger, hvordan er det med søvn via vågen...

Læs hele brevet og Helens svar


14. april 2022 | Diverse | 1 mdr.

Afføring - 1 mdr.

Hej Helen. Har en dreng på 6 uger der får modermælkserstatning allomin 1...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2022 | Kost og ernæring | 1 mdr.

Måltider - 1 mdr.

Hej Helen. Jeg har fået en dreng, han er 6 uger gammel han får...

Læs hele brevet og Helens svar


19. marts 2022 | Sovevaner | 2 mdr.

Søvn - vil ind til os om natten

Kære Helen, Nu skriver jeg igen ang. vores søn på 2 år og 5 måneder og hans...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Appetit

Børns appetit varierer meget. Nogle gange spiser barnet meget i løbet af en dag og andre gange betydeligt mindre.

Det er helt i orden, så længe barnet trives, er aktivt og hverken bliver for tyk eller tynd. Og som udgangspunkt må du tro på at dit barn har en naturlig evne til at spise, når de tilbydes mad og til at sige fra, hvis det ikke har behov for mere.

Når man ammer ved man aldrig hvor meget barnet egentlig får og her må man tro på at hvis der kommer noget ud...

Læs mere i Babylex

Downs syndrom

Downs syndrom er også det man kalder trisomi 21 eller mongolisme.

Alle gravide tilbydes i dag en undersøgelse af risikoen for Downs syndrom hos fostret. Kvinder kan på baggrund at denne undersøgelse vælge om de vil have en abort. Det betyder at antallet af børn født med downs syndrom er faldet meget de sidste år.

Børn med Downs Syndrom er ligeså forskellige, som alle andre børn er det og derfor er nogle mere påvirkede af deres kromosomfejl end andre. Som forældre...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce