Annonce

Annonce

Brev:

Ikke gode venner med barnevognen


30. juni 2022

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Ikke gode venner med barnevognen

Hej Helen,

Tak for dit svar. Det var meget brugbart.

I forlængelse af dit svar, må jeg dog stille nye spørgsmål. For sagen er, at vores søn ind til videre IKKE er glad for barnevognen. Selvom han er “ammet af” inden, bliver han rigtig ked af det dernede og skriger, så snart han bliver lagt. Det har medført, at vi hver gang har taget ham op og er taget hjem.

Sidste gang prøvede jeg at amme ham lidt igen midt i skoven, men det hjalp ikke. Han kan godt lide når vognen kører på brosten, men vi kan jo ikke gøre os afhængige af, at der altid skal være brosten på vores ruter. 😅 Vi har brosten herude foran, hvor vi bor, så har vi gået lidt med ham der, og når han er faldet i søvn, har vi så bevæget os lidt længere væk fx ud i nærliggende skov. Men så vågner han efter noget tid og græder rigtig meget igen, hvor det eneste, der hjælper, er at tage ham op.

Vi har ham i en Najell sleepcarrier i vognen, som han er vant til at være i. Jeg kan dog være i tvivl om, han har haft det for varmt. Han har været i kortærmet body, strømper og i dyne, fordi han kan lide at være svøbt i den. Generelt er det med tøj en gåde for mig - han virker nemlig ...


Annonce

... til at være en ret varm dreng. Jeg ved at man kan mærke ham i nakken, men synes næsten altid han virker meget tilpas. Derfor bliver jeg usikker på, om jeg mon “mærker rigtigt”.

Vi endte med at gå til lægen i strækvikle og ham med en solhat, hvilket var en stor succes. Der falder han hurtigt til ro. Også her er jeg i tvivl om påklædning, da det er varmt at være hos far i viklen, men når han så kommer ud, så er det jo køligere, og hvordan helgardere man sig lige mod solens stråler, hvis man et øjeblik må bære ham fra a til b?

Slutteligt vil jeg gerne spørge til det med at undgå at vugge ham. Der er tidspunkter på dagen, hvor han ender med at bruge mig som sut (sundhedsplejerskens observation) og ikke virker til at kunne finde ro. Sommetider har han tømt begge bryster og kunnet blive ved og ved med at sutte uden synkelyde. Mine bryster kan ikke rigtigt holde til det. Der har vi fundet ud af at sang og vuggen i armene hjælper ham til ro. Er der noget, du mener, vi med fordel kan gøre i stedet for?

Det var meget tekst og mange spørgsmål. Man kan jo være ret usikker som nybagt mor. Ser frem til at læse dit svar.

De bedste hilsner
Pernille

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

29. juli 2022 | Graviditet | 0 mdr.

Lyserødt udflåd

Hej Helen. For tre uger siden var jeg til tryghedscanning i uge 8. Jeg fik...

Læs hele brevet og Helens svar


17. juli 2022 | Amning | 0 mdr.

Mælke-rus

Hej Helen Vi er gået fra at skulle supplere konsekvent til hver amning til...

Læs hele brevet og Helens svar


12. juli 2022 | Amning | 0 mdr.

Falder hen ved brystet

Hej Helen Vores søn har taget mere end tilstrækkeligt på og vi er derfor...

Læs hele brevet og Helens svar


9. juli 2022 | Amning | 0 mdr.

Øge produktion

Hej igen Helen, Jeg fødte for tre uger siden. Til at starte med var...

Læs hele brevet og Helens svar


30. juni 2022 | Sovevaner | 0 mdr.

Komme ud af døren med nyfødt

Hej Helen! Jeg er blevet mor her for 14 dage siden i dag til en fantastisk...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

K-vitamin til baby

Sundhedsstyrelsen (og WHO) anbefaler, at alle nyfødte babyer får K-vitamin lige efter fødslen. Dette gives som injektion i låret og er med til at forhindre indre blødninger. Når barnet har fået K-vitamin denne ene gang, skal det ikke gives igen.

Børn der ammes, får ikke ret meget K-vitamin via modermælken, og det betyder, at de har større risiko for K-vitaminmangel. K-vitamin dannes også i vores tarmsystem, og da nyfødte børn har et umodent tarmsystem, vil de ikke selv kunne...

Læs mere i Babylex

Babymassage

Babymassage er en systematisk blød og blid form for massage, som oprindeligt stammer fra Indien. Nogle børn nyder at få babymassage, hvor andre børn ikke bryder sig særlig meget om det.

De fleste forældre vil, uden at tænke over det, naturligt have lyst til at kærtegne og berøre deres lille barn. Følg din egen lyst til hvad du og barnet godt kan lide. Børn har bedst af at blive rørt på en måde, hvor det er barnets reaktioner og signaler der er styrende.

Børn har...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak ... endelig én der kan give præcise råd og som ved hvad du taler om. Tusind tak.

Venlig hilsen Mette, førstegangs mor


Annonce