Annonce

Annonce

Brev:

Amning og supplering med mme


19. februar 2008

Alder:
3 mdr.

Amning og supplering med mme

Hej Helen

Tak for dit sidste svar. Det var som en sten der faldt fra mit hjerte. Det virker som du bare kan fornemme hvad jeg føler, og jeg har siden suppleret med flaske med god samvittighed og faktisk et par gange siden oplevet at hun faldt i søvn i en mælkerus, som du beskrev, men kun efter flaske desværre. Det havde jeg ikke lige tænkt over, at jeg aldrig har oplevet med hende. Sådan var det jo næsten efter hver amning med Oskar.

Derudover har jeg forsøgt mig med lidt dobbelt malkning, og det har haft en fantastisk effekt! De sidste par dage har det kun været nødvendigt med flaske om aftenen, hvor hun har spist ca. 100 ml. Tilgængæld har hun nu endnu sværere at følge med når hun ammes. Hun slipper hele tiden, og får det til tider galt i halsen. Det går vel alt for stærkt? Men det kan man vel ikke gøre noget ved? Hun er også begyndt at gylpe endnu mere, men tænker, at det må hun jo gøre, når hun har tendens til det og nu får mere mad?

Men amningerne er ikke de der hyggestunde, som man havde drømt om og glædet sig til :-( En gang imellem er det dog stille og roligt og hyggeligt, hvis hun sover mens hun ammer. Det undrer mig at hun så ikke har nogle problemer med at følge med mælkestrømmen??

Men hun har fået Tykke kinder og tykke lår, så jeg glæder mig til at får hende vejet næste gang :-)

Hun fylder ...


Annonce

... 4 mdr om 10 dage. Så behøver jeg vel ikke at bruge profylac mere?? Det har vel heller ikke længere nogen forebyggende effekt, når vi først er begyndt på skemaden?
Tænkte om det vil være smart at give nan2, da jeg har læst det er tykkere i maven. Måske gylper hun så ikke så meget??

Vi havde hende jo til lægen pga ryggen og hun er blevet henvist til Glostrup børneafdeling, hvor hun skal hen i marts. Det synes jeg, de var længe om at finde ud af :-( men godt er der nu bliver taget hånd om det.

Til gengæld er det ikke sikkert, at det bliver lige så nødvendigt nu. Hun har ikke haft en eneste skrigetur i halvanden uge! ikke siden hun var til kranio sakral terapeut sidste gang. Bulen forsvandt helt, men der er nu lidt igen, så nu må vi bare håbe at det holder. Tænker måske også at hun er begyndt at tage på fordi hun ikke bruger helt så meget energi på at græde. Hun blev jo helt svedig under grædeturerne.

Hun er som en helt anden baby :-) Glad og harmonisk og helt med fremme udviklingsmæssigt. Er begyndt at forsøge at komme op på knæ, og skubber sig nogle cm baglæns, når hun ligger på gulvet! selvom hun ligner en, der ikke helt er klar over hvad hun laver:-) Det er helt tydeligt at hun har det bedre nu, om det så er maden ryggen eller hvad. Noget er i hvert tilfælde sket :-)

Glæder mig til at høre fra dig
Tina

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

11. juli 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.

Kostplan 4 måneder

Kære Helen Min dreng er nu blevet 4 måneder, og han får fuld flaske. Han...

Læs hele brevet og Helens svar


31. maj 2024 | Sovevaner | 4 mdr.

4 mdr og store søvnproblemer

Kære Helen Først vil jeg sige tusind tak for en side med rigtig god...

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2024 | Sygdom | 2 mdr.

Født med bule i hovedet

Kære Helen. Vi har en datter, som er født den 14. marts, efter en langvarig...

Læs hele brevet og Helens svar


29. april 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.

Give MME uden at opvarme det?

Hej Helen Nu hvor det er blevet varmere og bedre vejr, så vil jeg gerne...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2024 | Amning | 3 mdr.

Løbe når man ammer

Hej Helen. Min kæreste og jeg har den dejligste pige på knap 3 måneder, og...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ruske

Lige meget hvor meget og hvor længe et barn græder, så må man aldrig begynde at slå eller ruske det. Et spædbarn som ruskes, kan få blødninger i hjernen og det kan medføre hjerneskade eller død.

Søg altid hjælp hos familie, venner, læge eller andre, hvis du oplever at dit barns gråd går dig så meget på, at du kan komme til at slå eller ruske dit barn. Det er vigtigt at søge hjælp! Og det er vigtigt at du taler med en du har tillid til og fortæller åbent og ærligt om, hvordan du...

Læs mere i Babylex

Bæresele

En bæresele giver barn og forældre mulighed for at være tæt sammen, hvilket er ideelt især de første måneder, hvor barnet har brug for tæt kontakt og man også gerne vil have hænderne fri til at lave praktiske ting en gang imellem.

I starten bruges selen kun kortvarigt. Et barn har brug for afveksling, nogle gange vil det have ro og være i fred, andre gange har det behov for varme og nær kropskontakt.

Indtil barnet kan holde hovedet selv, er det vigtigt, at...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce