Annonce

Annonce

Brev:

Barbering og vask af krop i shampoo, der ikke er ren for skadelige stoffer


18. oktober 2015

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Barbering og vask af krop i shampoo, der ikke er ren for skadelige stoffer

Hej Helen ;)

Håber du kan hjælpe mig.

Jeg er tidligere frisør og har i god tro med mine frisørprodukter troet at de var ganske fine i forhold til andre der ude. Jeg har aldrig købt / brugt kropssæbe, så jeg har "desværre" i mine 26 graviditets uger brugt shampooérne som sæbe til kroppen. Nu er det så bare, at jeg også altid har barberet mig forneden og i armdisse hulerne med disse stoffer/parfumer. Der er en/flere ikke gode parabener i. Jeg tænker at ved barbering har jeg "åbnet" Mere adgang til mit fostre/barn med henblik for at blive påvirket af disse stoffer. Har grundet svømning barberet mig en del. Hvordan ser du på min situation?

Udover at barbere mig og vaske mig i mine shampooér med disse ikke "godkendte stoffer/kemikalier så peeler/skrubber jeg indimellem min krop ...


Annonce

... . Tænker om det har sammeligende effekt som gør huden mere "åben" og sårbar for at "skidtet" i shampooén kan trænge ind til mit barn via huden. Måske det er endnu værre nu hvor jeg bådehar barberet /peelet/skrubbet/ og vasket krop i det igennem min graviditet.

Kan mit barn have en tærskel for hvor meget skidt hun kan tåle inden hun tager skade....? Tænker hvis det jeg har udsat hende for samtidig med at jeg også har gjort andre ting som farvet mit hår et par gange og sikkert kommet til at bruge noget andet mindre ren... f.eks. andre produkter.. at man så er ude i skader som kræftfremkaldning eller cocktaileffekter/CMR-stoffer. Ved ikke hvornår nok er nok !! Det er heller ikke sikkert du kan svare mig her.

Håber du kan holde styr på mine spørgsmål:)

Med venlig hilsen
Maiken.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

6. september 2020 | Graviditet | 0 mdr.

For højt a vitamin indtag fra leverpostej?

Kære Helen, Jeg har læst lidt blandet omkring a vitamin og graviditet -...

Læs hele brevet og Helens svar


13. august 2020 | Diverse | 0 mdr.

Få afførringer 3,5 uge gammel

Kære Helen . Tak for din gode rådgivning. Lillebror på 3,5 uge har ikke...

Læs hele brevet og Helens svar


10. august 2020 | Amning | 0 mdr.

Sulten uafbrudt

Hej Helen Jeg har en søn, som er halvanden uge gammel, født 41+2, vejede...

Læs hele brevet og Helens svar


2. august 2020 | Amning | 0 mdr.

Nyfødt og amning

Kære Helen Jeg har en nyfødt dreng på 8 dage, han sover naturligt meget og...

Læs hele brevet og Helens svar


2. august 2020 | Sovevaner | 0 mdr.

12 dage gammel - sover rigtig meget

Kære Helen Lillebror kom til verden den 20/7 og har efterfølgende været...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Babysvømning

Der er mulighed for at gå til babysvømning i de fleste svømmehaller. Der findes også private hjem, med et opvarmet bassin, hvor man har små hold for babyer og deres forældre.

Babysvømning er godt for barnets balance, hvilket har betydning når barnet senere skal lære at sidde, kravle eller gå. Det at være i lunt vand, kender barnet også fra sin tid i livmoderen og når barnet er i vandet stimuleres alle sanser - ikke bare balancen, men også høresansen, lugtesansen (og nogle gange...

Læs mere i Babylex

Diarré

Det er normalt at et barn der kun får brystmælk at have tynd afføring. Men hvis barnet ikke bliver ammet mere og pludselig får vandtynd afføring, skal du være opmærksom.

Diarré kan være tegn på infektion forskellige steder i kroppen og det kan derfor være en god idé at måle barnets temperatur. Du skal være opmærksom på at barnet skal have ekstra væske og hvis diarréen ikke forsvinder hurtigt igen skal du søge læge. Hvis barnet virker sløvt eller der er blod eller slim i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce