Annonce

Annonce

Brev:

2 år og vuggestuestart


17. oktober 2019

Kategori:
Alder:
2 år, 4 mdr.

2 år og vuggestuestart

Hej Helen.

Min søn på nu 2 år og 4 måneder startede i vuggestue tilbage i juni måned (dvs. lige efter hans 2 års fødselsdag).

Jeg valgte at sige mig job op efter barsel for at gå hjemme med ham frem til han blev 2 år. Han er nu startet, Og afleveringerne trækker tænder ud. Han er så ulykkelig ved aflevering og nu er det så slemt at han ikke engang vil stå ud af sengen om morgenen.
De siger i vuggestuen at han holder sig meget for sig selv og senest fik jeg af vide at han gemte sig for pædagogen. Vi leger meget gemmeleg herhjemme og det elsker han, så ved ikke om det var derfor han gjorde det i vuggestuen. Det lød bare på hende som om den var hel gal.

Han har endnu ikke et forståeligt sprog, så han kan ikke udtrykke sine behov i vuggestuen og det kan også frustrere ham.

Jeg føler tit at der er for travlt i vuggestuen og at børnene hurtigt bliver overset. Dette ser jeg i hans indkøring hvor jeg den første uge blev der i flere timer med ham. Efterfølgende har jeg hentet en ...


Annonce

... dreng som har fået sine sko forkert på og en anden dag havde de ikke giver ham jakken ordentlig på, hans hånd sad krøllet sammen fast i ærmet i foret.

Han er en glad dreng der godt kan lide at lege og han elsker at lege med sin storebror og storesøster på 9 og 11 år, som vi har hver anden weekend. Han er ikke et vildt barn (leger vildt) men kan godt hoppe rundt og danse og derefter sidde med en bog og fordybe sig.

Jeg er endnu ikke kommet i arbejde, men søger jobs, så det kan ske når som helst. Jeg vil derfor godt vende ham til almindelige dage i vuggestuen og ikke holde ham for meget hjemme.
Det skal også lige nævnes at han har astmatisk bronkitis og har haft mange sygedage siden han startede i vuggestue. Han er meget på medicin og den mindste forkølelse rammer ham hårdt.

Mit spørgsmål til dig går på om jeg skal være bekymret, om han måske prøver at fortælle mig noget om, at det ikke er et godt sted at være eller hvordan jeg skal forholde mig til hans følelser?

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. maj 2020 | Opdragelse | 2 år, 8 mdr.

Mad og opdragelse - 2 år, 8 mdr.

Hej Helen Det er noget tid siden jeg føler, at jeg har haft behov for at...

Læs hele brevet og Helens svar


20. maj 2020 | Amning | 2 år, 6 mdr.

Ammestop - Større barn

Kære Helen. Det føles helt forkert at skrive det - men jeg synes, at jeg har...

Læs hele brevet og Helens svar


19. maj 2020 | Sovevaner | 2 år

Svært ved at overgive sig til søvnen

Hej Helen Vi er her den 1 maj flyttet i nyt hus og min datter har egentlig...

Læs hele brevet og Helens svar


13. maj 2020 | Renlighed | 2 år, 4 mdr.

Hjælp. Min datter er blevet bange for at gå på potte

Kære Helen Jeg har virkelig brug for dit råd.. Jeg er helt fortvivlet....

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2020 | Udvikling | 2 år, 3 mdr.

Sprogudvikling og adfærd

Kære Helen. Tak for en god brevkasse med god rådgivning. Det har vi haft...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Nysgerrighed

At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent.

Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og grundigt undersøge verden omkring sig.

Læs mere i Babylex

Svangerskabsforgiftning

Svangerskabsforgiftning kaldes også for Preeklampsi og eklampsi. Man ved ikke præcist, hvorfor svangerskabsforgiftning opstår.

Sygdommen medfører at væskemængden i kroppen forøges, at der udskilles protein med urinen og at blodtrykket stiger. Det kan være lette symptomer, som opdages ved en rutinekontrol hos egen læge eller ved jordemoder, men der kan også være svære tilfælde, hvor kvinden oplever hovedpine, flimren for øjnene, overfølsomhed for lys, kvalme, opkastninger og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annonce