Annonce

Annonce

Brev:

2 år og vuggestuestart


17. oktober 2019

Kategori:
Alder:
2 år, 4 mdr.

2 år og vuggestuestart

Hej Helen.

Min søn på nu 2 år og 4 måneder startede i vuggestue tilbage i juni måned (dvs. lige efter hans 2 års fødselsdag).

Jeg valgte at sige mig job op efter barsel for at gå hjemme med ham frem til han blev 2 år. Han er nu startet, Og afleveringerne trækker tænder ud. Han er så ulykkelig ved aflevering og nu er det så slemt at han ikke engang vil stå ud af sengen om morgenen.
De siger i vuggestuen at han holder sig meget for sig selv og senest fik jeg af vide at han gemte sig for pædagogen. Vi leger meget gemmeleg herhjemme og det elsker han, så ved ikke om det var derfor han gjorde det i vuggestuen. Det lød bare på hende som om den var hel gal.

Han har endnu ikke et forståeligt sprog, så han kan ikke udtrykke sine behov i vuggestuen og det kan også frustrere ham.

Jeg føler tit at der er for travlt i vuggestuen og at børnene hurtigt bliver overset. Dette ser jeg i hans indkøring hvor jeg den første uge blev der i flere timer med ham. Efterfølgende har jeg hentet en ...


Annonce

... dreng som har fået sine sko forkert på og en anden dag havde de ikke giver ham jakken ordentlig på, hans hånd sad krøllet sammen fast i ærmet i foret.

Han er en glad dreng der godt kan lide at lege og han elsker at lege med sin storebror og storesøster på 9 og 11 år, som vi har hver anden weekend. Han er ikke et vildt barn (leger vildt) men kan godt hoppe rundt og danse og derefter sidde med en bog og fordybe sig.

Jeg er endnu ikke kommet i arbejde, men søger jobs, så det kan ske når som helst. Jeg vil derfor godt vende ham til almindelige dage i vuggestuen og ikke holde ham for meget hjemme.
Det skal også lige nævnes at han har astmatisk bronkitis og har haft mange sygedage siden han startede i vuggestue. Han er meget på medicin og den mindste forkølelse rammer ham hårdt.

Mit spørgsmål til dig går på om jeg skal være bekymret, om han måske prøver at fortælle mig noget om, at det ikke er et godt sted at være eller hvordan jeg skal forholde mig til hans følelser?

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

9. december 2019 | Sovevaner | 2 år, 9 mdr.

Putning af dreng på knap 3 år

Hej Helen Vores søn som er 2 år og 9 måneder har meget meget svær ved at...

Læs hele brevet og Helens svar


6. december 2019 | Sovevaner | 2 år

Indsovningsvanskeligheder hos 2-årig

Kære Helen Jeg skriver fordi vores putninger med vores snart 2-årige dreng...

Læs hele brevet og Helens svar


2. december 2019 | Diverse | 2 år, 1 mdr.

Begyndt at savle igen

Hej Helen Min søn, der lige er fyldt 2 år for en måned siden, er inden for...

Læs hele brevet og Helens svar


27. november 2019 | Sovevaner | 2 år, 2 mdr.

26 mdr. - Vågen i mange timer om natten

Kære Helen Tak for en lærerig brevkasse! ☺ Jeg skriver til dig, da...

Læs hele brevet og Helens svar


21. november 2019 | Diverse | 2 år, 6 mdr.

Ulykkelig ved aflevering i vuggestue og mediepåvirkning

Kære Helen, Min dreng (2,5 år) har aldrig været glad for at blive afleveret...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Arp

Arp er betegnelsen for nogle gulbrune skæl, som mange børn får i hovedbunden, på panden eller i øjenbrynene. Det er døde hudceller som bliver afstødt. Det smitter ikke og det har intet med hygiejne at gøre.

Arp i hovedbunden kan fjernes ved hjælp af en lusekam. Du kan med fordel massere lidt uparfumeret babyolie ind i barnets hovedbund. En let massage stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket er godt både for forebyggelse og helbredelse af arp.

Evt. arp...

Læs mere i Babylex

Øjenbetændelse

Lige efter fødslen har de fleste nyfødte hævede og let sammenklistrede øjne. Det skyldes fostervand og blod, som kan fjernes med kogt, afkølet vand.

Øjenbetændelse kan skyldes enten en virus eller en bakterie. Hvis øjenbetændelsen opstår i forbindelse med en forkølelse, er det ofte en virus, der er årsagen og her hjælper antibiotika ikke. Fejler barnet derimod ikke andet end øjenbetændelse, skyldes det ofte bakterier som skal behandles med antibiotika, som du får på en recept hos...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Det går rigtig fint med Emilie, hun er blevet supergod til at sove i barnevognen og sover nu 2 lure om dagen på ca. 2-3 timer, så det er skønt - tak for dit forrige råd :o)

Hilsen Emilies forældre


Annonce