Brev:
Skifte bryst og nedløbsrefleks
Hej Helen,
Som nybagt mor er det altså meget værdsat, at man kan skrive til dig, ligesom det har været at lytte til din podcast “din graviditet uge for uge” og læse dine bøger under graviditeten :))
Jeg har nogle spørgsmål der drejer sig om det at skifte bryst:
- Hvis vores baby har fået begge bryster, men virker til at komme godt i bund på nummer 2 bryst, skal jeg så fortsat tilbyde det først til næste amning? Jeg synes næsten aldrig han bare tager toppen - ...
... altså den tynde mælk.
- Når han vanligt tager begge bryster, men fx om natten kan nøjes med det ene, så skal jeg vel tilbyde det andet næste gang?
- Er det flere nedløb han venter på på samme bryst? Jeg har kun en tydelig oplevelse af nedløb, når han tager fat i starten, og måske engang i mellem meget senere under amningen. Jeg har forsøgt at læse lidt om nedløb, men tror desværre ikke helt jeg forstår. Får han kun mælk ved regelmæssige nedløb?
Venlig hilsen
Pernille
Annoncer
Sponsorerede artikler
Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.
Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.
Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
15. august 2022 | Udvikling | 2 mdr.
Hej Helen, Min søn er nu 8 uger gammel. Vi plejer altid at starte med...
4. august 2022 | Sovevaner | 1 mdr.
Hej Helen Vi har en dreng på 7 uger, som har været meget svær at putte siden...
31. juli 2022 | Sovevaner | 1 mdr.
Hej Helen. Vores dreng sveder rigtig meget om aftenen/natten i en kort body....
31. juli 2022 | Amning | 1 mdr.
Hej Helen, Jeg har observeret at vores dreng har hjerteformet tunge, hvorfor...
29. juli 2022 | Graviditet | 0 mdr.
Hej Helen. For tre uger siden var jeg til tryghedscanning i uge 8. Jeg fik...
Viden om børn:
Mødregruppe
De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre, som har barn i nogenlunde samme alder.
Sundhedsplejersken spørger, om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang, man mødes. Nogle gange mødes man første gang privat hos en af mødrene, andre gange mødes man i et lokale, som sundhedsplejersken bruger til formålet.
Det kan være en stor glæde at mødes med andre...
Nysgerrighed børn
At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer, og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent. Små børn er født som små forskere, der er rigtig gode til at undre sig over ting de møder og være nysgerrige på den verden, der omgiver dem.
Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.
Det siger medlemmerne ...
Hej Helen.
Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen! Det var et wake-up-call at få dit klare svar ... Dejligt at få at vide så entydigt at tingene ikke er i orden.
Alt går meget bedre nu, vi kan nemt aktivere ham, putning går stort set problemfrit nu og aflevering i vuggestue er også meget bedre. Det har været så godt at komme ud af den dårlige vane - jeg har bare ikke tidligere tænkt på at det var vaner der skulle ændres.
Tusind tak for hjælpen - det har betydet utrolig meget for os.
Med venlig hilsen
Rikke, mor til dreng på 21 måneder