Brev:
Dele udmalket mælk?
Hej Helen!
Tusind tak for en super god side, med masser af gode og virkeligt kompetente svar, som jeg har brugt flittigt. Jeg har en datter, Josefine, på snart 6 uger, som jeg ammer 100%, og hun tager godt på.
Jeg har kopieret din artikel omkring udmalkning af brystmælk, og gemt på vores computer. Jeg prøvede for første gang at malke ud igår, hvilket gik over al forventning! Jeg fik malket 80 ml ud, på lidt over 5 min! Det synes jeg selv er ret godt gået, når det nu var første gang. ;-) Og det var rart at se, at det nemt kan lade sig gøre. Jeg malkede ud om eftermiddagen, mens Josefine sov til middag.
Jeg har ikke tænkt mig at malke ud hver dag, men mest de dage hvor Josefine sover 7-8 timer i stræk, for så er mine bryster altså ved at sprænge! Eller hvis jeg på ...
... et tidspunkt vil ha' et par timers baby-fri en aften. Jeg har masser af mælk, og det løber godt og hurtigt, som du kan læse i det ovenstående.
Det mælk jeg malker ud, vil jeg så fryse. Og for at jeg ikke kun skal bruge 125 ml flasker, vil jeg også malke ud i 260 ml flasker. Jeg har så tænkt på, at der ca. er til 2 måltider i en 260 ml flaske. Når flasken er tøet op, må jeg så vende den godt, og dele den i 2 125 ml. flasker? Og det bedst at optø mælken i køleskabet?
Jeg har desuden lagt mærke til, at Josefine's afføring i perioder er grøn, og det ligner nærmest, at hun har spist græs! Hvad kan skyldes det, når hun bliver ammet 100%? Er det noget i min kost? Jeg har ikke indtryk af, at hun har ondt i maven eller andet ubehag.
På forhånd tusind tak!
Hilsen Maria
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...
1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....
22. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen. Uanset hvornår vi lægger vores søn, vågner han HVER nat mellem 3...
8. marts 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Lang eftermiddagslur - kortere søvnstræk om natten
Hej Helen. Vores søn på 2 måneder sover i løbet af dagen lure på 1-2 timer,...
28. januar 2025 | Diverse | 0 mdr.
Kære Helen Så kom lillesøster til verden, og det er gået rigtig godt....
Viden om børn:
Klapvogn - køb af klapvogn
Når I vil købe en klapvogn, skal I overveje, hvad jeres behov er. Der findes mange forskellige modeller af klapvogne, som hver har deres fordele.
En klapvogn kan være praktisk, når I bevæger jer rundt i byen, eller tager feks. bus eller tog. En klapvogn er ofte let at manøvrerer rundt med, og den fylder ofte mindre end en barnevogn, hvilket kan gøre den praktisk i hverdagen. Samtidig kan mange klapvogne klappes sammen, så de f.eks. kan være med i bilen, hvis I f.eks. skal i ZOO...
Navn - navngivning
Alle børn skal have et navn - mindst et fornavn og et efternavn. Og dit barn skal have sit navn, før det fylder 6 måneder. I kan give jeres barn et navn på to måder: Enten ved dåb i folkekirken eller ved at ansøge om navngivning via Borger.dk.
Der er i princippet ikke nogen begrænsninger på antallet af fornavne, som du må kalde dit barn. Men der er regler for, hvilke navne du kan give dit barn. Som hovedregel må du ikke vælge et navn, der kan være til ulempe for dit barn.
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.