Annonce

Annonce

Brev:

Foretrækker sin far


20. februar 2008

Kategori:
Alder:
19 mdr.

Foretrækker sin far

Hej

Jeg er en mor på 29 år, som skriver til dig, fordi vi har et problem med vores søn på 19 mdr, som efterhånden fylder meget i vores hverdag.

Min graviditet var kompliceret og jeg var flere gange indlagt med præterme veer. Fødslen endte efter 20 timer i et akut kejsersnit pga. dårlig kontakt til vores søn. Amningen lykkedes ikke, da han ikke havde sutteteknik og da vi kom hjem fra sygehuset fik han kolik. Det har således både været en hård grvaiditet, fødsel og efterforøb.

Min mand og jeg måtte skiftes dels til at give flaske, men også at gå rundt med ham på armen under de timelange skrigeture. Allerede på dette tidspunkt føler jeg mig snydt for den dejlige første tid, hvor man skal knytte bånd med sit barn. Efter det første havlve år begynder det at gå bedre. Vores søn er dog meget syg. Får den ene infektion efter den anden og vi bliver indlagt med ham pga. vejrtrækningsproblemer.

Han kommer i dagpleje da han er 13 mdr gammel og klarer dette rigtig godt. Han trives der og er glad helt fra starten. Han er der kun om formiddagen og derfor ...


Annonce

... har han og jeg jo også fået et meget tæt forhold. Da han er 15 mdr. genoptager jeg min uddannelse til sygeplejerske og skal til en afsluttende klinisk eksamen. Jeg er meget væk hjemmefra og weekenden bruger jeg på at læse.

Efter eksamen bliver jeg syg med en lungebetændelse, hvor jeg ligger i sengen. Han reagerer med det samme på begge dele med at afvise mig. Problemet er at vi ikke kan få det vendt.

Det er på nuværende tidspunkt kun hans far der må hjælpe med alt, han skriger og løber væk fra mig, hvis jeg prøver at trøste ham, han henvender sig ofte kun til sin far, men kommer der til mig hvis han får besked på at far lige laver mad og at mor kan læse bogen. (Dog ikke altid uden tårer eller brok).

Det er ved at være rigtig hårdt. Jeg føler mig fuldstændig sat ud på et sidespor. Udenfor deres fællesskab. Jeg bliver rigtig ked at det når han afviser mig hele tiden og føler ikke længere at jeg har det tætte forhold til min søn, som jeg gerne vil have.

Hvad skal vi gøre, så det ikke kun er far der er inde i billedet?

Venlig hilsen
Helle

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet

Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

9. juni 2025 | Opdragelse | 16 mdr.

Far på turnus-job

Kære Helen Min mand har fået nyt job og skal arbejde på turnus (14 dage ude...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.

Lang putning - 21 måneder

Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.

Natlampe

Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Reaktion på at være blevet storesøster

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Lægeundersøgelser baby og børn

I Danmark er det fastlagt ved lov, at alle børn skal tilbydes forebyggende helbredsundersøgelser ved egen læge. Det anbefales at bestille tid hos lægen, når barnet er henholdsvis 5 uger, 3 mdr., 5 mdr., 1 år, 15 mdr., 2 år, 3 år, 4 år, 5 år og 12 år.

Undersøgelserne indeholder også vaccinationer og en samtale med lægen, hvor I taler om barnets trivsel, og om barnet udvikler sig som forventet. Lægen vil måle og veje barnet og her se, om barnet følger sin vækstkurve. Barnets...

Læs mere i Babylex

Fisk og børn

Det er vigtigt at børn tilbydes fisk. Gerne flere gange om ugen, det vil sige næsten hver dag til frokost og et par gange til aftensmad.

Det er vigtigt at børn tilbydes forskellige typer af fisk. De fede fisk er især laks, sild og makrel. De mere magre fisk er skrubbe, rødspætte, sej og torsk. Fisk er rige på næringsstoffer som D-vitamin, selen og omega-3-fedtsyrer, som er meget vigtige for udviklingen af barnets hjerne.

Er dit barn mellem 0-14 år, er det vigtigt,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tak for dine sidste meget brugbare svar – de har været en rigtig god hjælp og inspiration i hverdagen. Så tak for det!

1000 tak for en super brevkasse – glæder mig altid til at høre dine tanker og svar.

Kærlig hilsen den glade mor.


Annonce