Annonce

Annonce

Brev:

Ørerne og ammestop


19. september 2007

Kategori:
Alder:
10 mdr.

Ørerne og ammestop

Hej igen

Så skriver jeg igen herfra hvor vi stadig ikke sover så meget, vi prøver dog at tage det med et smil.

Vi har nu været til ørelægen (der var lang ventetid) og det ser ud til min datter har haft nogle øreproblemer (går ud fra det må være mellemørebetændelse man taler om), hun er rosa og har en knækket kurve. Men det er nok ved at gå over, skønnede han. Han var ellers den lidt stille type (ørelægen), så jeg ville høre om du har nogle gode råd, vi ikke har hørt, til hvordan vi kan lindre smerten så længe det står på?

Vi ved at hovedenden af sengen skal være hævet, bruger hue, og ser så frem til at det går over af sig selv forhåbentlig inden næste tjek om 2 mdr. Er det er realistisk tidshorisont (det er rart at forestille sig man får en nats søvn på et tidspunkt)?

Vi venter stadig på allergiudredningen, men er faktisk ret sikre på at det er mælkeallergien og evt. æg – bare lige en update, det påvirker jo helt sikkert også nattesøvnen.

Og så er der endelig kommet to små fine tænder! Det er jo de færreste børn, der ...


Annonce

... ikke får tænder, men man bliver da lidt stolt alligevel. Desværre er hun begyndt at bide under amningen, det gør bare nas. Så jeg har rådført mig med SP om at give hende kalkpulver – som hun dog desværre gylper af, har du nogle erfaringer på det område? Dette skulle gøre at hun får de næringsstoffer hun har brug for selvom hun er på mælkefri diæt og jeg stopper med at amme.

Men hvordan er det lige man gør det, når hun nu er så glad for det? Er det bare med at tage nogle hårde dage, hvor hun er ked, og give lidt grød og frugt i stedet? Jeg ammer kun morgen/formiddag (8-9) og ved sengetid nu, men har lyst til at stoppe ret snart, fordi det gør så ondt når hun bider…

Jeg er lige startet igen, er væk 4 dage om ugen (min mand går hjemme) og hun er meget morsyg, og jeg prøver at give hende så meget fysisk nærhed som muligt om eftermiddagen, når jeg kommer hjem. Men om en måned skal vi køre ind i vuggestue, så jeg synes det er svært at finde det rette tidspunkt.

Mange hilsner og på forhånd mange tusind tak for dine gode råd,

Camilla

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Pas godt på babynumsen i sommervarmen

Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.

For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. juli 2025 | Udvikling | 9 mdr.

Fravær og tilknytning

Kære Helen Jeg er lidt bange for at jeg har skadet min søns og min relation...

Læs hele brevet og Helens svar


7. juli 2025 | Sovevaner | 10 mdr.

Søvn - terroristen

Kære Helen. Vi har haft - og har fortsat store udfordringer med vores...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.

Lure i dagplejen

Hej Helen, Min søde datter er startet i dagpleje her d 1 maj. Indkøringen er...

Læs hele brevet og Helens svar


14. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.

Svær søvnmangel pga mange opvågninger

Kære Helen Min datter er netop blevet 10 måneder og jeg skriver til dig for...

Læs hele brevet og Helens svar


7. maj 2025 | Udvikling | 9 mdr.

Har vi sprunget seperationsangsten over?

Kære Helen. Kort efter fødslen blev vores datter lagt hos far for at få...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Tilskudsblanding

En tilskudsblanding er en modermælkserstatning, der kan gives som tilskud til anden ernæring. Det vil sige, at barnet ikke kan leve af en tilskudsblanding alene.

En almindelig modermælkserstatning kan barnet få fra fødslen, hvor en tilskudsblanding ofte først anbefales fra 6 måneder, hvor barnet naturligt også får skemad.

Er du i tvivl kan du altid læse på pakken. Det vil fremgå af indholdsdeklarationen, hvorvidt der er tale om et fuldgyldigt præparat eller ej....

Læs mere i Babylex

Gulsot nyfødt

Ca. 60% af alle nyfødte får en gullig farve i huden, det kaldes gulsot eller icterus/ikterus. Det opstår ofte, når barnet er 2-3 dage gammelt, og det topper, når barnet er 5 dage.

Gulsot er hos de fleste børn en ufarlig tilstand, som ikke skader barnet, og som ikke kræver behandling. Det opstår, fordi børn fødes med en del ekstra røde blodlegemer. Da barnet lå i livmoderen, var blodlegemerne med til at ilte barnets blod, men efter fødslen har lungerne overtaget denne funktion,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dit svar på min sidste henvendelse. Jeg blev i meget bedre humør efter at have læst det. Min mand og jeg har talt en masse sammen, og der er faldet ro over hverdagen igen. Tusinde tak!

Ermelin - mor til pige på 3 måneder


Annonce