Brev:
Nye problemer - snerrer af os og de andre børn
Kære Helen,
Tak for dit svar. Vi er nu løbet ind i nye "problemer" med vores lille dreng på 2 år. Både hjemme og i vuggestuen er han begyndt at gå hen til både børn og voksne og ligesom med en truende adfærd - snerre. Han ser meget gal ud og snerrer højt.
Andre børn bliver bange og lad mig sige at det faktisk ikke er specielt charmerende. Heller ikke at en dreng med små lyse krøller!!!
Vi skal have en generel samtale med personalet i vuggestuen snart og vi er selvfølgelig alle opmærksomme på at det skal stoppes. Vi siger alle at han skal lade være, og at de andre børn bliver bange når han gør det. Jeg må lige fortælle at storebror har gjort det i det små og gør det stadig hvis han bliver sur. Når lille Jacob så gør det, så synes storebror (på 4) at det er hylende morsomt. Det er synd for Jacob synes jeg.
Igår var vi til sommerfest i institutionen. Jacob fik et hysterisk anfald over at han skulle stå i kø for at ...
... sparke til en bold. Han satte i et hyl og lad sig derefter falde bagover. helt stift og det endte da også med at han blev ked af det og forskrækket. Han råber stadig det meste af tiden og når vi siger at vi får ondt i ørene og at han skal lade være, evt. forsøger at få ham til at fokusere på andet, så skriger han endnu højere.
Nogle gange griner han når vi siger at han ikke må skrige. Vi har forsøgt at fjerne os fra ham men han suser lige i hælene på os. Vi leger i øjeblikket stilleleg ved hvert aftenmåltid og det synes at hjælpe lidt. Lige indtil Jacob ikke får sin vilje! Min mand og jeg har fra igår aftalt at vi under ingen omstændigheder må råbe af børnene for som de kloge siger så kopier børn de voksne.
Jeg har brug for nogle redskaber som vi dels kan bruge hjemme og som jeg kan foreslå i vuggestuen. Han er selvfølgelig også en glad, kærlig og vidunderlig dreng. Håber at høre fra dig snarest.
Med venlig hilsen
Mor til to
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.
Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...
2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.
Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
Viden om børn:
Stamceller
Vores krop er bygget op af celler og Stamceller er oprindelige celler, hvorfra kroppens andre celler udvikler sig. Stamceller findes i det tidlige fosteranlæg, i navlestrengsblod hos nyfødte og i knoglemarven. Man kan sige at stamceller er en umoden celle, der i princippet kan udvikle sig til en hvilken som helst celle i kroppen.
Der forskes i at kunne udnytte stamceller fra fostre, da fosterstamceller kan være et vigtigt led i at helbrede mange forskellige sygdomme.
Kolik
Kolik er den betegnelse, man bruger om et barn, der dagligt eller næsten dagligt, er helt utrøsteligt, grædende og skrigende. Den ældre definition af kolik er, at barnet skal græde og være utrøstelig i mere end 3 timer om dagen, mere end 3 dage om ugen og i mere end 3 uger.
Kolik er en udelukkelsesdiagnose. Det betyder, at lægen skal have undersøgt barnet grundigt og have udelukket, at barnet har smerter fra nakke, skuldre, ryg eller andre steder, Ligesom det skal være udelukket,...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.