Brev:
Hård afføring - 8 mdr.
Kære Helen
Først mange tak for dit svar....det var lige hvad jeg havde brug for at høre :)
Mit spørgsmål denne gang er om min datters afføring. Hun er nu 8 mdr, og har stadig problemer med afføringen.
Hun spiser næsten alt slags mad, grøntsager, rugbrød med ost, leverpostej og torskerogn. Hun får øllebrød og havregrød. Spiser kartofler med sovs, grønsager og kød. så som frikadeller, koteletter, flæskesteg, oksesteg, hakke bøf. Hun spiser det selv med fingerene, hun er meget bestemt på dette område vil selv :) så det skal hun selvfølgelig da bare. Så det er både rugbrød og groft moset kartoffel med sovs o.s.v hun spiser med fingerne. Hun kan sagtens holde en ske og putte den i munden. men vil helst spise med fingerne, er dog begyndt at have interessen for at spise med ske. :)
Ja hun får vand til alle måltider, og bliver tilbudt ...
... vand indimellem måltiderne. Hun får en flaske grøn allomin når hun står op, nogen gange en i løbet af dagen og ellers omkring 2 efter aftensmad inden hun går i seng. Hun sover som reglen i gennem som er 11 timer, er dog også begyndt at øve sig i at gå om natten :) så vi har lidt urolige nætter iøjeblikket :)
Hun laver det store ca 1 gang om dagen er dog begyndt på at springe en dag over. For det meste er det meget meget fast tit pølseagtigt. Få gange mere blødt så det smatter ud i bleen. Har haft prøvet med laktulose, men synes ikke at opleve en effekt af det. Hun maser når hun skal af med det, bliver rød i hovedet, men virker overhovedet ikke generet af det, hun stopper bare med det hun laver, maser et øjeblik og fortsætter så det hun var igang med.
Er der noget vi kan gøre for at hjælpe afføringen til at være mere lind???
Knus Sussi
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
14. juli 2025 | Udvikling | 9 mdr.
Kære Helen Jeg er lidt bange for at jeg har skadet min søns og min relation...
7. juli 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen. Vi har haft - og har fortsat store udfordringer med vores...
2. juli 2025 | Diverse | 7 mdr.
Hej Helen Her kommer så spørgsmål nummer 2: Hvordan er det med...
2. juli 2025 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Hej Helen Tak for din brevkasse :) Jeg har to spørgsmål i dag, men sender...
16. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Hej Helen, Min søde datter er startet i dagpleje her d 1 maj. Indkøringen er...
Viden om børn:
Uld til børn
En gammel tommelfingerregel lyder, at alle de måneder, som ender på "r", kan uld være en fordel - det vil sige september, oktober, november, december, januar og februar.
Uld har mange fordele:
- Det har blandt andet en rigtig god isoleringsevne, så det hjælper dit barn med at holde sig varm. Uld består af ca. 20 procent fibre og 80 procent luft, og det gør, at ulden isolerer rigtig godt.
- Det kan absorbere 30-40 procent af sin egen vægt i væske. Det...
Feberkrampe
Det lille barn evne til at kunne regulere sin temperatur er umoden. Det betyder, at nogle børn får krampe i forbindelse med, at de får feber. Temperaturen kan stige pludseligt, og når temperaturen stiger for hurtigt, kan temperaturreguleringscenteret i hjernen ikke følge med, og kramperne opstår.
Feberkramper opstår hos 2-5% af børn mellem 6 måneder og 5 år, og det er den hyppigste årsag til kramper hos børn. Feberkrampe er delvist arveligt, så end forældre eller søskende har...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.