Brev:
Aften-putning - 1 mdr.
Kære Helen
Fakta;
Vi er forældre til Smilla på snart 5 mdr - født 07.07.05.
Smilla sov de første 6 uger hos mig i sengen, hvor hun faldt i søvn ved mit bryst. Bruger ikke naresut - så har brugt mit bryst istedet.. Har dog prøvet at være opmærksom på dette!
Efter de første 6 uger er hun faldet i søvn på ammepudden, pakket ind i en dyne, efter/imens jeg ammede hende. Jeg har så kunne liste hende ind i vuggen ved siden af vores seng. Dette har på det sidste ikke været muligt, hun vågner op og vil sutte igen... og så er vi startet forfra. Det kunne stå på i op til 5 timer!
Vi blev anbefalet at ligge hende vågen i vuggen, synge for hende og ellers se til hende hvert 5. min. Det er så prøvet og hjalp ikke! Nu sidder hendes far hos hende. Synger, tysser, nusser, kører med vuggen... hun bare skriger SÅ meget!! - i op til 2 timer uden held!
Vi har øvet dette i 5 dage. Skal vi bare blive ved? Må hun gerne ...
... græde så meget?
Har prøver at ligge min bluse ned til hende, men hun får den viklet op om hovedet...så det virker ikke.
Hun ligger på en dyne så hun har mulighed for at kunne putte sig. Vi har tændt en våge lampe hos hende.
Hun spiser fint, får grød til middag, og har fået det i ca. 1,5 uge. Ellers er hun en dejlig pige med et skønt humør og meget let til grin :o)
Hun sover ca. 10 timer om natten - vågen 1 gang hvor hun ammes. Sover 3 lure i løbet af dagen. 1,5 time om formiddagen. Er vågen 1,5 time og sover herefter ca. 3 timer, vågen 1,5 time og sover tilsidst ca. 1 time. Hun bades hver 2. aften.
Sover ude i barnevognen i dagtimerne. Sover i løbet af ganske få min UDEN brok. Hun var 2 mdr. før hun ville ligge og sove i barnevognen.
Kan høre hun skriger lige nu - det gør bare SÅ ondt at høre på!! Håber du kan hjæpe os, så vores lille prinsesse vil puttes om aftenen!
På forhånd tak
Smillas mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. juni 2025 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen, Tak for dine svar på vores seneste beskeder. Vores pige har...
19. maj 2025 | Sygdom | 1 mdr.
Hej Vi har en baby, som godt kan være meget døsig og træt. Hun er svær at få...
15. maj 2025 | Amning | 1 mdr.
Hej Helen, Vi vil gerne spørge generelt/åbent ind til den situation vi står...
4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...
1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.
Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....
Viden om børn:
CE-mærket
Se efter CE-mærket når du køber legetøj
Legetøj skal være CE-mærket. Det er en sikkerhed for at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. CE-mærket er fælles for Europa og det er Forbrugerstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, der holder øje med at reglerne for CE-mærkning overholdes. Der foretages løbende stikprøvekontroller for at kontrollere at det legetøj, vi kan købe til vores børn, er i orden.
Du skal også være opmærksom på...
Portionsstørrelse børn
Det er meget forskelligt, hvor meget det enkelte barn spiser. Nogle børn spiser meget, og andre børn spiser mindre. Der er også forskel på børns appetit, som kan svinge alt efter tidspunktet på dagen.
Børn skal have lov til at regulere deres behov for mad. Det lille barn skal have lov til at die ved brystet, når det viser behov, og børn der får flaske, skal på samme måde have lov til at selvregulere. Barnet må ikke presses til at tømme hele flasken - og omvendt - hvis barnet...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.