Brev:
Madroderi - 22 mdr.
Kæreste Helen,
Jeg vil stille dig et par forskellige spørgsmål (som jeg vil skrive på diverse mails), så tak fra starten, for at hjælpe os igennem alle vores daglige problemer..:)
Vores dreng som lige er blevet 22 måneder, er begyndt at lege med maden. Han har altid sat sig pænt til bords, kunne lide at spise med os, spiser for sig selv, drikker af egen kop osv. Den sidste måned er han begyndt at lege med maden og de sidste 10 dage er det blevet værre. Han spiser mindre, smider det ned paa gulvet, putter maden ind i vandkoppen, lader som om han drikker og hælder vandet ned i tallerkenen, osv.
Jeg skal dog sige at han er startet på instutiton – her i sidste uge, hvor han spiser normalt til frokost. (Vi er i udlandet, så han er startet meget senere end ...
... i Danmark) Han er der kun en halv dag, og kommer hjem for at sove efter frokost – så det er lidt som en halvdag fra 8.30 til 12. Jeg ved ikke om det er denne ændring som har gjort ham sådan (Nu må jeg også sige at han leger ikke hver gang vi er til bords), men vil gerne takle problemet fra starten.
Mht. mad, plejede han at spise meget varieret, hvilket han ikke goer mere. Han spiste groentsager, nu er naesten kun gulerod og squash, spinat osv. bliver smidt udt. Og maelk vil han ikke drikke, men faar masser (omkring 350ml.) igennem gennem morgenmad, hvilket er havregrød. Ost og æg vil han ikke have. Men ris, brød fisk, kylling, alle former for frugt bliver spidste med stor glæde.. Hvad kan jeg gøre for at få de andre med på listen?
Mange tak på forhånd
Mor D
Annoncer
Sponsorerede artikler
Pas godt på babynumsen i sommervarmen
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.
For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.
Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...
2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.
Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
Viden om børn:
Hofteklik
Alle nyfødte undersøges for hofteklik - også kaldet hofteskred eller hofteledsdysplasi. Det ses hos ca. 1% af alle børn. Det opdages ofte ved, at man kan høre et lille klik, når barnets ben drejes op mod maven og udad. Det skyldes, at lårbenshovedet kan glide ud af hofteskålen ved denne bevægelse.
Hvis man har mistanke om, at barnet har en medfødt hoftefejl, så vil barnet blive undersøgt med ultralyd. Hvis barnet har hofteklik, skal det behandles med en skinne, der holder benene...
Gråd og børn
Når det lille barn græder, så fortæller dit barn dig, at det ikke har det ikke har det helt godt eller ikke er helt tilfreds med, hvad der foregår omkring det.
Det nyfødte barns gråd er meget ensartet, men forholdsvis hurtigt vil barnets gråd ændre sig og vil have forskellige nuancer. I takt med at barnet vokser, vil du lære at tolke barnets gråd og finde ud af, hvordan du skal handle i forhold til barnets behov.
Nogle gange vil det være svært at finde ud af,...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.