Brev:
Hjælp til bedre nætter
Hej igen.
Tak for dine sidste svar, det er noget vi er igang med at forberede (gøre værelset mere hyggeligt og leger med ham derinde).
Jeg skrev i mit andet brev om hans opvågninger.
Jeg har brug for hjælp til at gøre nætterne bedre.
Hans spilleglæde er helidgvis forsvundet sammen med vinteren. Nu spørger han om at spille omkring 1 gang i ugen. Vi har stadig problemer med at han vågner og er meget ulykkelig om natten.
Natten til lørdag havde vi en jævnalderen dreng, en god ven, til overnatning. De hyggede sig rigtig meget sammen: legede, så Disney sjov og hoppede trampolin, men sov ikke sammen. Vores dreng sov hos os. 1 time efter han var faldet i søvn vågnede han første gang og sådan blev det ved i 4 timer, hvor der gik 30-45 min imellem hver gråd (som mere var pylren). Han vekslede mellem at ...
... være vågen og halvsov, for 1 af gangene sagde han: Nej det var ikke mig..
Næste dag legede de igen og vi var ude og besøge en pige fra hans stue og de legede sammen ca 4 timer, hvor efter vi kørte hjem og grillede med et vennepar med en nyfødt på 3 uger.
Inden han blev puttet fik han lov at ligge og se tegnefilm under sin dyne i stuen.
Vi havde en teori om det var når der var sket meget i hans hverdag, at han har disse "opvågninger" men sidste nat sov han hele natten uden at vågne 1 eneste gang.
Det skal lige siges vores sove arrangement, siden han var syg i sidste weekend søndag mandag og tirsdag, har været at han og jeg sover i vores seng og far ligger på en madras på gulvet.
Håber du kan rådgive lidt om hans tilstand om natten og om der er noget vi kan gøre for at gøre det bedre.
Hilsen Maria
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet
Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
17. juni 2025 | Opdragelse | 3 år, 4 mdr.
Kære Helen Der har nu været en lang periode hvor min datter på 3 år og søn...
5. juni 2025 | Opdragelse | 3 år, 3 mdr.
Hej Helen Tak for dit sidste svar angående min datter, som er meget afhængig...
9. maj 2025 | Sovevaner | 3 år, 2 mdr.
Hej Helen Endnu et spørgsmål angående min datter på 3 år. Min datter...
9. maj 2025 | Opdragelse | 3 år, 2 mdr.
Afhængig af sut - 3 år, 2 mdr.
Kære Helen Min datter på 3 år er utrolig afhængig af sin sut. Den og hendes...
23. april 2025 | Opdragelse | 3 år, 9 mdr.
Kære Helen. Jeg håber, du kan hjælpe os med nogle redskaber til at håndtere...
Viden om børn:
Slik
Vær altid opmærksom på hvad I selv spiser. Barnet lærer af at se på jer og det I gør. Jeres vaner omkring slik, vil således smitte af på jeres barn.
Nogle tilbyder kun slik til festlige lejligheder, andre har en fast ugentlig slikdag. Der er ingen grund til at tilbyde jeres barn slik hver dag.
Babyer har heller ikke behov for slik og interesserer sig måske ligeså gerne for et sundere alternativ, som en brødskorpe eller et dejligt frisk bær.
Ifølge...
Fordøjelse baby
Barnets første afføring kaldes meconium, og den er helt sort. I takt med at barnet får mere mælk, skifter afføringen farve, og man kan på afføringen således se, om barnets fordøjelse fungerer.
Babyer, som kun får brystmælk, vil ofte have en gul afføring, som kan gå lidt over i det grønlige. Lugten er syrlig, men ikke ubehagelig, og afføringen virker lidt tynd og grødet. Børn, der ammes, kan have flere dage imellem deres afføringer.
Babyer, der både får brystmælk...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.