Annonce

Annonce

Brev:

Ulykkelig når hun skal i seng


3. august 2010

Kategori:
Alder:
22 mdr.

Ulykkelig når hun skal i seng

Hej Helen

Vores datter har aldrig været god til at falde i søvn om aftenen, det har stort set altid været en kamp, selvfølgelig med lidt bedre perioder end andre ind imellem.

For ca 4 mdr siden brugte jeg godnat og sov godt, jeg havde prøvet alt andet og ikke noget med særlig effekt. Jeg har ellers altid forsvoret, at jeg ville bruge den metode, men jeg vidste simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre. Det gik meget bedre end jeg havde troet og efter 5 dage puttede hun sig selv, også UDEN hun blev helt ulykkelig. Men lige så langsomt er det blevet værre igen. I aften er hun så begyndt at stå ud af sin tremmeseng, så nu skal vi også til at tage den kamp.

Jeg er selvfølgelig bange for, hun kommer til skade, så hun skal da have en anden seng. Hun græder og skriger fuldstændig vildt, nogle gange ulykkelig og andre gange hysterisk. Det starter faktisk, når hun kommer i seng, jeg kan slet ikke få hende til at lægge sig ned. Hun bare græder og græder og står næsten stående og halvsover, øjnene kører rundt. Jeg har en gang prøvet at tage hende op i barnevognen til sidst, ...


Annonce

... hvor hun så falder i søvn, når jeg kører med den. Men synes ikke den er holdbar i længden.

Jeg har prøvet at gå til og fra, lægge tøj sammen, følger hende i seng igen, når hun står op. Når hun er helt opløst sidder jeg ved siden af hende, og prøver at trøste hende. I aften har det taget næsten 2 timer at få hende til at sove, og hun har grædt meget i hvert fald i 1,5 time. Sikke en afslutning på dagen for hende.

Hun kommer på kl 6 om morgenen, sover ca 1,5 time i dagplejen, og kommer i seng kl 20, så synes da også hun burde kunne sove. Hun er en meget viljefast og bestemt dame, det er selvfølgelig godt på mange områder, men det gør jo også, at hun holder ved rigtig længe, inden hun overgiver sig.

Jeg har også læst din bog om søvn. Omdagen er hun den mest glade pige og er fint med i sin udvikling, endda rigtig god til at tale og udtrykke sig.

Hvordan hjælper jeg hende bedst, når hun faktisk græder lige meget, hvad jeg gør, og hvad handler det om, jeg kan slet ikke gennemskue, hvad der sker.

Jeg glæder mig til at høre dit svar.

Mange hilsner
Mor til 2.

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?

Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.

Lang putning - 21 måneder

Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.

Natlampe

Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Reaktion på at være blevet storesøster

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.

Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr

Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

CE-mærket

Se efter CE-mærket når du køber legetøj

Legetøj skal være CE-mærket. Det er en sikkerhed for at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. CE-mærket er fælles for Europa og det er Forbrugerstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, der holder øje med at reglerne for CE-mærkning overholdes. Der foretages løbende stikprøvekontroller for at kontrollere at det legetøj, vi kan købe til vores børn, er i orden.

Du skal også være opmærksom på...

Læs mere i Babylex

Svangerskabsforgiftning

Svangerskabsforgiftning kaldes også for Preeklampsi og eklampsi. Man ved ikke præcist, hvorfor svangerskabsforgiftning opstår.

Sygdommen medfører at væskemængden i kroppen forøges, at der udskilles protein med urinen og at blodtrykket stiger. Det kan være lette symptomer, som opdages ved en rutinekontrol hos egen læge eller ved jordemoder, men der kan også være svære tilfælde, hvor kvinden oplever hovedpine, flimren for øjnene, overfølsomhed for lys, kvalme, opkastninger og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det er lige før jeg synes det bliver pinligt at jeg skriver så meget til dig, men dine svar er enormt nyttige og jeg har fået en god tillid til dig, så du kommer til at høre mere fra mig.

Tak fra Sophus´ mor


Annonce