Brev:
Morsyg dreng på 8 mdr.
Kaere Helen
Tak for en fantastisk brevkasse som har vaeret en stor hjaelp for mig der bor meget langt vaek fra Danmark!
Vores dreng er blevet 8 mdr og trives rigtig godt! Han har altid vaeret meget sammen med mig da vi ikke har haft nogen der kunne passe ham her i landet (ud over far). Vi er meget ude sammen med andre mennesker, er i flere moedregrupper mm og det elsker han. Han er meget grinende og elsker naar folk pjatter med ham - saa laenge han sidder paa mors arm.
Den sidste 1 1/2 maaned har han vaeret ekstra morsyg. Hvis han ikke kan se mig bare et oejeblik saa skriger han i vilden sky men bliver glad igen saa snart han er hos mig og smiler bredt til den der holdt ham selvom han lige har tudet. Den sidste uge er han begyndt ogsaa at graede hvis han bliver efterladt hos far som han ellers er meget glad for. Det gaar dog over hvis jeg er helt vaek.
Jeg ved det normalt for hans alder og jeg proever at imoedekomme det. Han sidder og leger ...
... i sin hoeje stol taet paa mig naar jeg laver noget andet, han sidder i slyngen og paa armen halvdelen af dagen saa min ene arm ligner en vaegtloefters, jeg laver tit - boeh med ham og forsikrer ham naar han er hos andre - men han skriger lige meget hvad hvis andre tager ham - ogsaa selvom det folk han kender godt.
Problemet er at jeg skal starte med at arbejde i april og er i Danmark hele marts saa vi er saa smaat begyndt at introducere ham til hende der skal passe ham. Det en han har set 2 gange om ugen hele sit liv da hun har gjort rent for os indtil nu. Han er glad for hende og smiler over hele fjaeset naar han ser hende - men vil som altid ikke holdes.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe det an for jeg synes det er rigtig svaert at han bliver saa ked af det. Har proevet at vaere vaek et par gange af 1/2 times varighed og han graeder naesten hele tiden.
Har du et par ideer til hvordan man kunne goere det?
Kaerlig hilsen
mor til bavianunge
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
7. maj 2025 | Udvikling | 9 mdr.
Har vi sprunget seperationsangsten over?
Kære Helen. Kort efter fødslen blev vores datter lagt hos far for at få...
29. april 2025 | Diverse | 10 mdr.
Kære Helen. Tak for dit sidste svar angående mad. Jeg synes, at det går...
10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.
Opvågninger om natten - 8.5 måned
Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...
Viden om børn:
Feber
Børns temperatur kan stige pludseligt. Dette skyldes, at deres evne til at kunne regulere temperatur ikke er fuldt udviklet. Den normale temperatur ligger mellem 36,5 og 37,5 grader celsius. Det er normalt, at temperaturen er ½ grad højere om aftenen end om morgenen.
Når temperaturen stiger, og der er tale om feber, vil barnet fryse, være koldt og blegt. Når feberen har fundet sit leje, bliver barnet derimod varmt og får blussende røde kinder. Et barn der har feber, skal have...
Autostol
Til transport i bil skal barnet sidde i en godkendt autostol. Det lille barn skal helst sidde fastspændt med ryggen mod kørselsretningen.
Autostole skal være godkendt efter ECE (R)-44-03 eller 44-04. Der skal være et E-mærke på stolen, og den lange talrække under eller efter E-mærket skal starte med enten 03 eller 04.
For fastmonterede autostole hedder godkendelsen ECE (R) 44-05.
Autostole med andre mærkninger skal også være E-mærket, for at de er...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.