Annonce

Annonce

Brev:

Skrigture, overspiser


16. august 2008

Kategori:
Alder:
1 mdr.

Skrigture, overspiser

Hej Helen

Jeg skriver til dig fordi min mand og jeg er desperate og udkørte!!

Vores datter på nu præcis 7 uger gammel tager flere timers skrigtur med utrøstelig gråd hver dag - som regel aften. Hun blev født til termin (vægt 3760g og h 53 cm) Amningen har kørt uden problemer og hun får kun mad ved mig.

Set i bakspejlet er hendes gråd gradvist øget, men de sidste 14 dage har været ulidelige med en times utrøstelig gråd morgen, middag og flere timer om aftenen - nogle gange op til 5 timer om aftenen. Vi har prøvet alt men intet synes at hjælpe. Sidste uge kulminerede det og vi tog til åbent hus ved sundhedsplejen som måske mente hun måske fik for meget at spise (Vægt 6100). Dagen efter var storslem og vi tog til lægen som henviste os til indlæggelse på børneafd.

Under indlæggelsen artede vores lille datter sig pludselig og hun blev et helt andet menneske og virkede mere harmonisk. På afd fik jeg at vide at hun kun måtte få mad hver 3. time og så blev vi udskrevet, da hun jo virkede glad og ...


Annonce

... tilfreds (og lægeundersøgelser var normale) Vi tog glade hjem. Da vi kom hjem var den gal igen og det er så der vi er nu.

Når min datter er vågen, hvis hun ikke græder er det som om hun ligger og arbejder. Arme og ben flagrer rundt og det virker som om hun presser meget og i mine øjne ser det ikke ud som om hun er tilfreds.

I stort set alle bleer er der en god gang afføring gullig-grynet og når hun har sine skrigture slår hun virkelig mange prutter. Vi er opstartet mylicon dråber men umiddelbart uden effekt.

Jeg har det sidste døgn ikke lavet andet end at græde. Jeg kan ikke holde til at se min datter så ulykkelig mere. Hun vågner indimellem op med et skrig og sådan kan det starte. Er der ikke noget at gøre??

Jeg ammer hende nu kun hver 3. time og sørger for at hun får bøvset bagefter. De sidste par dage har mine bryster virket tomme (slatne) i forhold til hvad de plejer. Kan jeg være sikker på hun får hvad hun skal have alligevel? (da hun jo græder uanset hvad)

Hilsen en desperat og udkørt mor og far

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet

Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. juni 2025 | Amning | 2 mdr.

Kan jeg reetablere amning?

Kære Helen, Tak for dine svar på vores seneste beskeder. Vores pige har...

Læs hele brevet og Helens svar


19. maj 2025 | Sygdom | 1 mdr.

Døsig og træt baby

Hej Vi har en baby, som godt kan være meget døsig og træt. Hun er svær at få...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2025 | Amning | 1 mdr.

Fortvivlet situation

Hej Helen, Vi vil gerne spørge generelt/åbent ind til den situation vi står...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.

Gråd i barnevogn - 2 mdr.

Hej Helen Tak for dit svar til mit brev “Dårlig dagssøvn 2mdr”. Du har...

Læs hele brevet og Helens svar


1. april 2025 | Sovevaner | 2 mdr.

Dårlig dagssøvn 2mdr

Kære Helen Jeg har en datter på 11 uger, som har meget svært ved at sove....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Nysgerrighed børn

At være nysgerrig er den egenskab, der giver barnet nye erfaringer, og dermed får barnet til at udvikle sig og blive mere intelligent. Små børn er født som små forskere, der er rigtig gode til at undre sig over ting de møder og være nysgerrige på den verden, der omgiver dem.

Et barn skal derfor ikke stoppes i at udforske verden, men skal have lov til at undersøge og bibeholde sit naturlige anlæg for nysgerrighed. Det lille barn skal således opfordres til at føle, gribe, smage og...

Læs mere i Babylex

Rhesus-uforlignelighed

Vi har hver især en blodtype, som kan hedde A, B, AB eller 0 og derudover er vi delt op i Rhesus positive og Rhesus negative. De fleste mennesker er Rhesus positive, ca 15 % er Rhesus negative.

Hvis en Rhesus negativ kvinde bliver gravid og den kommende far er Rhesus positiv, så kan barnet, som kvinden venter være Rhesuspositiv efter sin far.

Imens barnet ligger i maven, så har det sit eget separate kredsløb, men der kan dog ske en lille udveksling af blod imellem...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annonce