Annonce

Annonce

Sprog-vinduet - guiden til dit barns sprogudvikling


21. januar 2020

Forfatter:
Justin Markussen-Brown
Forlag:
Akademisk forlag
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
296
Pris:
299
ISBN:
9788750052135
Sprog-vinduet - guiden til dit barns sprogudvikling

Læs omtalen af "Sprog-vinduet - guiden til dit barns sprogudvikling" under annoncen ...


Annonce

Forældre spiller en afgørende rolle i børns sprogudvikling. Men hvordan støtter du bedst dit barns sprog? Sprogforsker giver gode tips til, hvordan du enkelt og effektivt kan underbygge dit barns sprog.

Især de første 4 år af barnets liv, er hjernen gearet til at lære et modersmål. Børnesprogsforsker Justin Markussen-Brown kalder dette for barnets sprogvindue. Det betyder, at det især er de første fire år, at forældre kan gøre en forskel, hvis de vil støtte op om deres børns sprogudvikling. I denne periode er barnet ekstra modtagelig for nye sproginput og læring.

Og netop forældre er de bedste personer i processen med at lære sprog. Et stærkt sprogligt fundament har stor betydning for, hvordan barnet klarer sig senere i livet - både socialt og uddannelsesmæssigt.

Bogen "Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling" er rig på nyttig viden, sjove eksempler fra hverdagen og fuld af praktiske tips til, hvordan du giver dit barn den bedst mulige sproglig start i livet. Bogen klæder dig på til at forstå dit barns fascinerende rejse fra lille baby helt uden verbalt sprog til storsnakkende 4årig med imponerende ordforråd og udtale. Bogen dækker således barnets sprogtilegnelse fra 0-4 år.

I bogen kan du også læse om tosprogede og flersprogede børn, og om hvad du gør, hvis du f.eks. er bekymret for dit barnets sprogudvikling...

Om forfatteren
Justin Markussen-Brown er dansk-canadisk lingvist, ph.d. og børnesprogsforsker. Hans store interesse er børns sprogudvikling, og han har udgivet flere bøger om emnet. Han er grundlægger af virksomheden Sprogklar, som arbejder med kompetenceudvikling af pædagogisk personale i hele landet.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annonce