Annonce

Annonce

Forstå dit barn 0-2 år


24. oktober 2007

Forfatter:
Stein Erik Ulvund
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
120
Pris:
149
ISBN:
9788756784146
Helens vurdering:
Forstå dit barn 0-2 år

Jeg har valgt at give bogen "Forstå dit barn 0-2 år" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Titlen Forstå dit barn er en ny serie fra Politikens Forlag med tre lettilgængelige bøger om børns udvikling og opdragelse i alderen 0-2 år, 2-5 år og 5-8 år.

Serien er skrevet af Stein Erik Ulvund, der er norsk professor i pædagogik og i børn- og ungdomspsykiatri. Han har gennem en årrække udgivet både videnskabelige artikler omkring børn, børns udvikling og opdragelse henvendt til både forældre og fagpersoner og derudover er han selv far til 4 børn.

Bogen Forstå dit barn 0-2 år er til dig som netop er blevet far eller mor. Du står nu over for en helt ny verden og ønsker naturligt det bedste for dit lille barn. Måske er du bange for at fejle, tænk hvis du gør noget forkert. Men en af bogen grundtanker er, at vi alle begår fejl nogle gange og vi skal lære hen af vejen. Det lille barn skal lære af os, men vi skal bestemt også lære af det lille barn.

I Forstå dit barn 0-2 år gennemgåes det lille spæde barn og den første tid. Du kan læse om gråd, mavekneb, dit lille barns personlighed og vigtigheden i at du er der,- tilgængelig og omsorgsfuld.

Og stille og roligt læser du videre om dit barns udvikling både fysisk og følelsesmæssigt, om det sociale barn, om separationsangst, om utryghed, om stimulation og overstimulering, om sanser, syn, hørelse, lugt, om intelligens, om pludren og de første ord. Bogen er fyldt med forskellige milepæle, der giver dig en idé om, hvornår det gennemsnitlige barn vil kunne hvad.

Forstå dit barn 0-2 år handler også om barnet i familien, om af komme fra omsorg til opdragelse, om at være flere sammen, om søskende, om parforhold, bedsteforældre, skilsmisse.

Stein Erik Ulvund kommer også ind på overgangen fra hjem til vuggestue/dagpleje og de almindeligste problemer man kan opleve med børn i denne alder. Det kan være at barnet ikke vil sove, at barnet ikke vil spise, renlighed, selvstændighed, trods mv.

Forstå dit barn 0-2 år er en rigtig fin bog til alle nybagte forældre og jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annonce