Annonce

Annonce

Forstå dit barn 0-2 år


24. oktober 2007

Forfatter:
Stein Erik Ulvund
Forlag:
Politiken
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
120
Pris:
149
ISBN:
9788756784146
Helens vurdering:
Forstå dit barn 0-2 år

Jeg har valgt at give bogen "Forstå dit barn 0-2 år" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Titlen Forstå dit barn er en ny serie fra Politikens Forlag med tre lettilgængelige bøger om børns udvikling og opdragelse i alderen 0-2 år, 2-5 år og 5-8 år.

Serien er skrevet af Stein Erik Ulvund, der er norsk professor i pædagogik og i børn- og ungdomspsykiatri. Han har gennem en årrække udgivet både videnskabelige artikler omkring børn, børns udvikling og opdragelse henvendt til både forældre og fagpersoner og derudover er han selv far til 4 børn.

Bogen Forstå dit barn 0-2 år er til dig som netop er blevet far eller mor. Du står nu over for en helt ny verden og ønsker naturligt det bedste for dit lille barn. Måske er du bange for at fejle, tænk hvis du gør noget forkert. Men en af bogen grundtanker er, at vi alle begår fejl nogle gange og vi skal lære hen af vejen. Det lille barn skal lære af os, men vi skal bestemt også lære af det lille barn.

I Forstå dit barn 0-2 år gennemgåes det lille spæde barn og den første tid. Du kan læse om gråd, mavekneb, dit lille barns personlighed og vigtigheden i at du er der,- tilgængelig og omsorgsfuld.

Og stille og roligt læser du videre om dit barns udvikling både fysisk og følelsesmæssigt, om det sociale barn, om separationsangst, om utryghed, om stimulation og overstimulering, om sanser, syn, hørelse, lugt, om intelligens, om pludren og de første ord. Bogen er fyldt med forskellige milepæle, der giver dig en idé om, hvornår det gennemsnitlige barn vil kunne hvad.

Forstå dit barn 0-2 år handler også om barnet i familien, om af komme fra omsorg til opdragelse, om at være flere sammen, om søskende, om parforhold, bedsteforældre, skilsmisse.

Stein Erik Ulvund kommer også ind på overgangen fra hjem til vuggestue/dagpleje og de almindeligste problemer man kan opleve med børn i denne alder. Det kan være at barnet ikke vil sove, at barnet ikke vil spise, renlighed, selvstændighed, trods mv.

Forstå dit barn 0-2 år er en rigtig fin bog til alle nybagte forældre og jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce