Annonce

Annonce

Lillebror og lillebror


22. september 2007

Forfatter:
Eline Sigfusson Paludan
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
32
Pris:
199
ISBN:
9788763805377
Helens vurdering:
Lillebror og lillebror

Jeg har valgt at give bogen "Lillebror og lillebror" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Johanne skal være storesøster, ikke bare til en lillebror, nej hun skal være storesøster til to. For inde i mors mave ligger to tvillingedrenge.

Bogen lillebror og lillebror er en bog for de 3-4 årige børn om at skulle være storesøster når der kommer tvillinger i familien. Nogle gange er det rigtig hårdt og man kan godt blive lidt træt af at skulle hjælpe med at hente sutter og skifte ble. Det er heller ikke rart at de to ligger og fylder så meget i sofaen sammen med mor, så der ikke er plads til Johanne.

Men andre gange er det også dejligt og selvom man er i zoologisk have med far, så kommer man jo til at savne dem derhjemme. Og når de bliver større, så bliver det også sjovere og mere spændende.

Lillebror og lillebror er en rigtig fin bog, der er god som højtlæsning og til samtale, når familien venter og har fået tvillinger.

En opfordring til forfatteren kunne være en bog om, hvordan det er når tvillingerne vokser op, om hvor irriterende det er når de piller i ens ting, om at de altid skal have ens tøj på så de matcher osv. osv.

Forfatteren Eline Sigfusson Paludan er selv mor til tre og heriblandt et par tvillinge drenge. Så er der masser af erfaring at skrive ud fra. En opfordring hermed givet videre.

Bogen er fint illustreret med tegning og farver, en rigtig god ting da børn i denne aldersgruppe netop sætter stor pris på billeder og at disse understreger handlingen i bogen.

Jeg vælger at give lillebror og lillebror 4 bismarvægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce