Annonce

Annonce

Lillebror og lillebror


22. september 2007

Forfatter:
Eline Sigfusson Paludan
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
32
Pris:
199
ISBN:
9788763805377
Helens vurdering:
Lillebror og lillebror

Jeg har valgt at give bogen "Lillebror og lillebror" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Johanne skal være storesøster, ikke bare til en lillebror, nej hun skal være storesøster til to. For inde i mors mave ligger to tvillingedrenge.

Bogen lillebror og lillebror er en bog for de 3-4 årige børn om at skulle være storesøster når der kommer tvillinger i familien. Nogle gange er det rigtig hårdt og man kan godt blive lidt træt af at skulle hjælpe med at hente sutter og skifte ble. Det er heller ikke rart at de to ligger og fylder så meget i sofaen sammen med mor, så der ikke er plads til Johanne.

Men andre gange er det også dejligt og selvom man er i zoologisk have med far, så kommer man jo til at savne dem derhjemme. Og når de bliver større, så bliver det også sjovere og mere spændende.

Lillebror og lillebror er en rigtig fin bog, der er god som højtlæsning og til samtale, når familien venter og har fået tvillinger.

En opfordring til forfatteren kunne være en bog om, hvordan det er når tvillingerne vokser op, om hvor irriterende det er når de piller i ens ting, om at de altid skal have ens tøj på så de matcher osv. osv.

Forfatteren Eline Sigfusson Paludan er selv mor til tre og heriblandt et par tvillinge drenge. Så er der masser af erfaring at skrive ud fra. En opfordring hermed givet videre.

Bogen er fint illustreret med tegning og farver, en rigtig god ting da børn i denne aldersgruppe netop sætter stor pris på billeder og at disse understreger handlingen i bogen.

Jeg vælger at give lillebror og lillebror 4 bismarvægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for hjælpen - det virker!!

Jeg vil takke dig for din støtte i vores søvnprojektet. Det virker så godt, at vi indimellem synes det er for godt/let til at være sandt. I går havde jeg veninder på besøg og alligevel var det så let som ingenting. Det er en lettelse og putningen er blevet en fornøjelse for alle parter.

Det var lange 5 uger for at få det til at fungere, men det hele værd!

Tusinde tak for din støtte.

Fra to nu langt mindre trætte forældre


Annoncer

Annonce