Annonce

Annonce

Lillebror og lillebror


22. september 2007

Forfatter:
Eline Sigfusson Paludan
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
32
Pris:
199
ISBN:
9788763805377
Helens vurdering:
Lillebror og lillebror

Jeg har valgt at give bogen "Lillebror og lillebror" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Johanne skal være storesøster, ikke bare til en lillebror, nej hun skal være storesøster til to. For inde i mors mave ligger to tvillingedrenge.

Bogen lillebror og lillebror er en bog for de 3-4 årige børn om at skulle være storesøster når der kommer tvillinger i familien. Nogle gange er det rigtig hårdt og man kan godt blive lidt træt af at skulle hjælpe med at hente sutter og skifte ble. Det er heller ikke rart at de to ligger og fylder så meget i sofaen sammen med mor, så der ikke er plads til Johanne.

Men andre gange er det også dejligt og selvom man er i zoologisk have med far, så kommer man jo til at savne dem derhjemme. Og når de bliver større, så bliver det også sjovere og mere spændende.

Lillebror og lillebror er en rigtig fin bog, der er god som højtlæsning og til samtale, når familien venter og har fået tvillinger.

En opfordring til forfatteren kunne være en bog om, hvordan det er når tvillingerne vokser op, om hvor irriterende det er når de piller i ens ting, om at de altid skal have ens tøj på så de matcher osv. osv.

Forfatteren Eline Sigfusson Paludan er selv mor til tre og heriblandt et par tvillinge drenge. Så er der masser af erfaring at skrive ud fra. En opfordring hermed givet videre.

Bogen er fint illustreret med tegning og farver, en rigtig god ting da børn i denne aldersgruppe netop sætter stor pris på billeder og at disse understreger handlingen i bogen.

Jeg vælger at give lillebror og lillebror 4 bismarvægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk brevkasse, du giver os forældre nogle kompetente handlemuligheder som vi i vores familie har haft stor gavn af.

Tak fra børnenes mor og far


Annonce