Annonce

Annonce

Børn & Angst


3. juli 2020

Forfatter:
Barbara Hoff Esbjørn, Sonja Breinholst
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
96
Pris:
225
ISBN:
9788771587814
Børn & Angst

Læs omtalen af "Børn & Angst" under annoncen ...


Annonce

Bogen Børn & Angst er en del af bogserien "Kort & Godt om" udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. I bogserien findes blandt andet også:

Kort & Godt om Børn & Gaming
Kort & Godt om Konflikter & Low Arousal
Kort & Godt om Pædagogisk Etik
Kort & Godt om Sorg
m.fl.

Kort & Godt om Børn & Angst er til dig, som har et barn, der er ængstelig eller har angst, og som gerne vil vide mere om, hvad en angstlidelse indebærer - og hvad I selv kan gøre, for at hjælpe jeres barn.

Angst er ikke bare angst, så bogen giver dig forskal svar på:
Hvad er angst?
Hvorfor får børn angst?
Hvilke typer angstlidelser findes der?
Hvordan behandler man bedst angst?
Hvad kan man som forældre gøre for at mindske eller afhjælpe barnets angst i hverdagen?

Kort & Godt om Børn & Angst giver dig viden om forskellige former for angst, og hvorfor de opstår. Du for også viden om, hvordan din egen adfærd som forælder kan være med til at øge eller afhjælpe barnets angst.

Det er en let og overskuelig lille bog, der giver et fint overblik, og som med fordel kan læses af både forældre og pædagoger, sundhedspersonale og andre, som arbejder med børn.

Om Forfatterne
Barbara Hoff Esbjørn. Ph.d, professor mso i kliniske børnepsykologi, specialist og supervisor i psykoterapi, leder af Center for Angst, Institut for Psykologi KU. Har siden 2007 forsket i angst hos børn og unge.

Sonja Breinholst. Ph.d, autoriseret psykolog, specialist i kognitiv adfærdsterapi, adjunkt ved Center for Angst, Institut for Psykologi KU. Har især arbejdet med forældres rolle i børns angst og har udgivet en række artikler om emnet. Blandt andet medforfatter på "FÅ STYR PÅ angsten" - et forældrebaseret selvhjælpsprogram.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce