Annonce

Annonce

Børn & Angst


3. juli 2020

Forfatter:
Barbara Hoff Esbjørn, Sonja Breinholst
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
96
Pris:
225
ISBN:
9788771587814
Børn & Angst

Læs omtalen af "Børn & Angst" under annoncen ...


Annonce

Bogen Børn & Angst er en del af bogserien "Kort & Godt om" udgivet på Dansk Psykologisk Forlag. I bogserien findes blandt andet også:

Kort & Godt om Børn & Gaming
Kort & Godt om Konflikter & Low Arousal
Kort & Godt om Pædagogisk Etik
Kort & Godt om Sorg
m.fl.

Kort & Godt om Børn & Angst er til dig, som har et barn, der er ængstelig eller har angst, og som gerne vil vide mere om, hvad en angstlidelse indebærer - og hvad I selv kan gøre, for at hjælpe jeres barn.

Angst er ikke bare angst, så bogen giver dig forskal svar på:
Hvad er angst?
Hvorfor får børn angst?
Hvilke typer angstlidelser findes der?
Hvordan behandler man bedst angst?
Hvad kan man som forældre gøre for at mindske eller afhjælpe barnets angst i hverdagen?

Kort & Godt om Børn & Angst giver dig viden om forskellige former for angst, og hvorfor de opstår. Du for også viden om, hvordan din egen adfærd som forælder kan være med til at øge eller afhjælpe barnets angst.

Det er en let og overskuelig lille bog, der giver et fint overblik, og som med fordel kan læses af både forældre og pædagoger, sundhedspersonale og andre, som arbejder med børn.

Om Forfatterne
Barbara Hoff Esbjørn. Ph.d, professor mso i kliniske børnepsykologi, specialist og supervisor i psykoterapi, leder af Center for Angst, Institut for Psykologi KU. Har siden 2007 forsket i angst hos børn og unge.

Sonja Breinholst. Ph.d, autoriseret psykolog, specialist i kognitiv adfærdsterapi, adjunkt ved Center for Angst, Institut for Psykologi KU. Har især arbejdet med forældres rolle i børns angst og har udgivet en række artikler om emnet. Blandt andet medforfatter på "FÅ STYR PÅ angsten" - et forældrebaseret selvhjælpsprogram.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce