Annonce

Annonce

Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst


6. maj 2016

Forfatter:
Jens Henrik Thomsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
97
Pris:
199
ISBN:
9788771185829

Læs omtalen af "Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst " under annoncen ...


Annonce

Oskar vil gerne med på koloni, men han kan ikke. Maja elsker skolen, alligevel møder hun ikke op. De tør ikke forlade deres forældre. Børn og unge med separationsangst er nemlig paniske for, hvad der mon kan ske, når de ikke er sammen med deres forældre. De frygter, at forældrene dør eller kommer galt af sted. De er også dødsensangste for, at de selv farer vild, bliver kidnappet eller måske ligefrem bliver slået ihjel, mens mor og far er på arbejde.

I bogen møder vi Oskar og Maja. De er blot to af mange børn, der lider af separationsangst i en sådan grad, at angsten hindrer dem i at deltage i alt det, som de inderst inde har mest lyst til.

Bogen viser, hvordan børnene og de unge kan slippe af med angsten og blive del af et normalt børneliv. Samtidig viser bogen hvordan man gør børnene og de voksne til medspillere i kampen mod separationsangsten, så den enten forsvinder eller får så lidt indflydelse, at den ikke længere begrænser barnet i det daglige.

Bogen indeholder også øvelser, der trin for trin klæder barnet på til bekæmpe angsten. Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.

Jens Henrik Thomsen er psykolog med speciale i angst, fobier og OCD hos børn og unge. Han har tidligere skrevet bøgerne Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? OCD-guide til børn, teenagere og deres forældre og Når det aldrig er godt nok. En guide til perfektionistiske børn og unge.

Køb bogen "Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst " her


Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Først tak tak tak for gode, beroligende og jordnære svar man kan forholde sig til. Og for at skubbe i den rigtige retning ;-)

Pia, Malthes mor


Annonce