Annonce

Annonce

Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst


6. maj 2016

Forfatter:
Jens Henrik Thomsen
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
97
Pris:
199,00
ISBN:
9788771185829

SPAR 20% ↓

Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst

Vejl. pris: 199,00

Nu: 159,20

Du sparer: 39,80

Køb!

Læs omtalen af "Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst " under annoncen ...


Annonce

Oskar vil gerne med på koloni, men han kan ikke. Maja elsker skolen, alligevel møder hun ikke op. De tør ikke forlade deres forældre. Børn og unge med separationsangst er nemlig paniske for, hvad der mon kan ske, når de ikke er sammen med deres forældre. De frygter, at forældrene dør eller kommer galt af sted. De er også dødsensangste for, at de selv farer vild, bliver kidnappet eller måske ligefrem bliver slået ihjel, mens mor og far er på arbejde.

I bogen møder vi Oskar og Maja. De er blot to af mange børn, der lider af separationsangst i en sådan grad, at angsten hindrer dem i at deltage i alt det, som de inderst inde har mest lyst til.

Bogen viser, hvordan børnene og de unge kan slippe af med angsten og blive del af et normalt børneliv. Samtidig viser bogen hvordan man gør børnene og de voksne til medspillere i kampen mod separationsangsten, så den enten forsvinder eller får så lidt indflydelse, at den ikke længere begrænser barnet i det daglige.

Bogen indeholder også øvelser, der trin for trin klæder barnet på til bekæmpe angsten. Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.

Jens Henrik Thomsen er psykolog med speciale i angst, fobier og OCD hos børn og unge. Han har tidligere skrevet bøgerne Hvorfor kan jeg ikke bare lade være? OCD-guide til børn, teenagere og deres forældre og Når det aldrig er godt nok. En guide til perfektionistiske børn og unge.

Køb bogen "Slip mig fri! En guide til børn og unge med separationsangst " her


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annoncer

Annonce